• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Young öt évre írt alá a Unitedhez  A Manchester United a várakozásoknak megfelelően leigazolta Ashley Youngot az Aston Villáhtól. A szélső ötéves szerződést írt alá a bajnokokkal.

  Az angol válogatott futballista tegnap már átesett az orvosi vizsgálatokon, azóta pedig szerződése részleteiről is sikerült megegyeznie a Vörös Ördögökkel, így hivatalossá vált, hogy az Old Traffordon folytatja pályafutását.

  Egyik klub sem hozta nyilvánosságra a vételárat, de a sportlapok szerint egy 16 és 20 millió font közötti összegről lehet szó.

  “A Manchester United boldogan jelenti be, hogy sikerült megegyeznie az Aston Villával Ashley Young leigazolásáról. A játékos sikerrel vette a vizsgálatokat, és ötéves szerződést írt alá velünk” – áll a United honlapján.

  A 25 éves szélső a manchesteriek második nyári szerzeménye Phil Jones után, aki a Blackburn Roverstől érkezett. Sir Alex Ferguson nagy valószínűséggel nem áll meg ennyinél, hiszen még egy középpályást és egy kapust mindenképpen szeretne csapatához csábítani.

  Forrás: TEAMtalk.com/SkySports
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: