• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barton: “Carroll be fog indulni”



    Joey Barton védelmébe vette korábbi csapattársát, Andy Carrollt, aki szerinte igazi sztárja lesz a Liverpoolnak a következő szezonban.

    Az angol válogatott csatár januárban 35 millió fontért igazolt a Newcastle Unitedtől a Vörösökhöz, de ott sokaknak csalódást okozott. A szezon végéig nyolc meccsen lépett pályára és két gólt szerzett.

    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a transzfer idején nem volt teljesen egészséges, ami alaposan megnehezítette beilleszkedését. A Newcastle középpályása, Barton biztos benne, hogy egykori csapattársa a következő idényben már bizonyítani fog az Anfielden.

    “Sosem könnyű úgy átmenni egy másik csapathoz, hogy nem vagy teljesen egészséges. Andy is sérült volt, mikor leigazolták. Most tiszta lappal indulhat, végigcsinálhatja a felkészülési időszakot a Liverpoollal, aztán megmutathatja, hogy tud ő jobban is játszani” – mondta a korábbi Manchester City-játékos.

    “Andy nagyszerű srác, mindannyian szomorúak voltunk, mikor távozott, de természetesen megértettük a döntését. A pályafutása szempontjából nem is tehetett volna jobbat, minthogy egy ilyen remek, dicső múlttal rendelkező csapathoz igazol. Mindannyian a legjobbakat kívánjuk neki.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: