• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gallas nem ért egyet Barton büntetésével  Az Arsenal csapatkapitánya, William Gallas szerint az FA nem adott elég hosszú távú büntetést a Newcastle United középpályásának, Joey Bartonnak.

  Pénteken az Angol Labdarúgó-szövetség 12 meccses büntetést rótt Bartonra, amiért még a Manchester City játékosaként egy edzésen leütötte Ousmane Dabót.

  Gallas szerint a szövetség által kiszabott eltiltás nem elég súlyos büntetés a 26 éves játékos számára. A francia egyébként idén már játszott ellene, amikor az Ágyúsok 3-0-ra legyőzték a Szarkákat.

  “Szerintem nem kapott elég hosszú eltiltást, főleg ha az Ousmane Dabo elleni támadását nézzük és mindazt, amit még mellette tett.” – mondta a védő.

  “Nem értem a Labdarúgó-szövetség döntését.”

  Barton csereként állt be a két csapat meccsén és azonnal szabálytalankodott az Arsenal új szerzeményével, Samir Nasrival szemben. Ezek után a United akkori mestere, Kevin Keegan egy nyilatkozatában Nasrit bírálta reakciója miatt.

  Az esetről Gallas is elmondta a véleményét: “Barton abban a pillanatban, amikor bejött, máris csúnyán szabálytalankodott Samir Nasrival.”

  “Samir reakciója valóban nem volt szép, de ha belegondolunk, hogy Barton milyen játékos, akkor érthető.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: