• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Barton csak egy BL-csapat kedvéért csábulna el  Joey Barton remekül érzi magát a Newcastle Unitednél, és csak akkor hagyná el a csapatot, ha egy Bajnokok Ligájában szereplő klub bejelentkezne érte.

  A 28 éves játékos szerződése a jövő szezon végén lejár a Szarkákkal, és egyelőre még nem hosszabbított, így nem meglepő, hogy rengeteg pletyka jelenik meg a jövőjével kapcsolatban.

  A középpályás korábban úgy nyilatkozott, távozni fog, ha Kevin Nolan elhagyja a klubot. Nos, a csapatkapitány távozása már szinte biztosra vehető, Barton most mégis azt mondta, maradni szeretne.

  “Az utóbbi időben rengeteg hívást kaptam a jövőmmel kapcsolatban. Mindenki kérdezősködik, hogy mire készülök, de ez természetese, ma ez már hozzá tartozik a focihoz” – mondta a korábbi Manchester City-játékos.

  “Nem szeretném elhagyni a csapatot, a családom jól érzi magát itt, és én is imádok Newcastle-ben élni. Mindenkivel remek a kapcsolatom a csapatnál, semmi okom, hogy elmenjek.”

  “Egyedül akkor esnék gondolkodóba, ha egy olyan csapat keresne meg, amellyel a Bajnokok Ligájában szerepelhetnék. Még talán akkor is megfontolnám az ajánlatot, ha előtte írtam volna alá újabb öt vagy hat évre a Newcastle-lel.”

  “Erről azonban jelenleg szó sincs, addig tehát, amíg egy BL-csapat be nem jelentkezik irántam, nem is foglalkozom a távozás gondolatával.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: