• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barton csak egy BL-csapat kedvéért csábulna el



    Joey Barton remekül érzi magát a Newcastle Unitednél, és csak akkor hagyná el a csapatot, ha egy Bajnokok Ligájában szereplő klub bejelentkezne érte.

    A 28 éves játékos szerződése a jövő szezon végén lejár a Szarkákkal, és egyelőre még nem hosszabbított, így nem meglepő, hogy rengeteg pletyka jelenik meg a jövőjével kapcsolatban.

    A középpályás korábban úgy nyilatkozott, távozni fog, ha Kevin Nolan elhagyja a klubot. Nos, a csapatkapitány távozása már szinte biztosra vehető, Barton most mégis azt mondta, maradni szeretne.

    “Az utóbbi időben rengeteg hívást kaptam a jövőmmel kapcsolatban. Mindenki kérdezősködik, hogy mire készülök, de ez természetese, ma ez már hozzá tartozik a focihoz” – mondta a korábbi Manchester City-játékos.

    “Nem szeretném elhagyni a csapatot, a családom jól érzi magát itt, és én is imádok Newcastle-ben élni. Mindenkivel remek a kapcsolatom a csapatnál, semmi okom, hogy elmenjek.”

    “Egyedül akkor esnék gondolkodóba, ha egy olyan csapat keresne meg, amellyel a Bajnokok Ligájában szerepelhetnék. Még talán akkor is megfontolnám az ajánlatot, ha előtte írtam volna alá újabb öt vagy hat évre a Newcastle-lel.”

    “Erről azonban jelenleg szó sincs, addig tehát, amíg egy BL-csapat be nem jelentkezik irántam, nem is foglalkozom a távozás gondolatával.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: