• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Schoels szép jövőt jósol a Citynek  Paul Scholes számára egyértelmű, hogy a Manchester City hamarosan az angol foci egyik meghatározó csapata lesz.

  Paul ScholesA veterán középpályás már rengeteg dolgot megtapasztalt hosszú és sikeres pályafutása során, mégis izgalommal várja a Manchester City elleni Ligakupa-elődöntő két meccsét.

  Az Abu Dhabi United Group pénzének köszönhetően hatalmas erősítésekbe kezdett City megmutathatja, hogy mit tud a hosszú ideje a világ elitjébe tartozó Manchester United ellen.

  Scholes arra számít, hogy a folyamatosan erősödő városi rivális előbb-utóbb sikeres klubbá válik, de szerinte a United nincs oka aggodalomra.

  “Ezt a két meccset mindannyian nagyon várjuk” – kezdte a vörös hajú sztár.

  “Mindkét mérkőzésen remek lesz a hangulat, mondanom sem kell, nagyon örülnénk, ha a Cityt kiejtve jutnánk a Ligakupa döntőjébe.”

  “A Citynek még szüksége van egy kis időre, mielőtt a bajnoki címért és a BL-serlegért harcolhatna, de jó úton haladnak. Rengeteg pénzük van és már most nagyszerű játékosokkal rendelkeznek, hamarosan a legjobbak közé emelkednek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: