• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berbatov talán játszhat a Chelsea ellen



    Sir Alex Ferguson optimista Dimitar Berbatov vasárnapi szereplését illetően. A Manchester United vasárnap London nyugati részére látogat, ahol a listavezető Chelsea fogadja őket.

    Berbatov liverpooli debütálását követően kisebb térdsérülése miatt kihagyta a szerdai Villarreal elleni gólnélküli összecsapást, de Sir Alex a hétvégén nagy valószínűséggel az eltíltásából visszatérő Paul Scholes mellett ismét beveti majd a bolgár gólvágót is.

    “Úgy vélem Berbatov remek helyzetben van, tehát bizakodunk az állapotát illetően,” mondta Ferguson a Sky Sports riportereinek. “Scholes is visszatért az eltíltását követően, ami egy újabb pluszt jelent számunkra, Vidic viszont kénytelen kihagyni a derbit, ezért is játszattam a Villarreal elleni Jonny Evanst, aki remek játékkal rukkolt elő.”

    “Úgy vélem Berbatov és Scholes visszatérésével több opciós lehetőségem is lesz vasárnapra.”

    Mint ismeretes, a United enyhén szólva is borzasztóan kezdte az idei angol bajnokságot; a Vörös Ördögök 3 meccsből egyet nyertek, a győzelem mellett pedig egy döntetlen és egy vereség kandikál. Ferguson viszont magabiztos fiait illetően, és hiszi, hogy csapata hamarosan legjobb formájában fog tündökölni.

    “Ez egy nagy meccs lesz, bár nekünk most minden mérkőzésünk nagy meccs,” folytatta fejtegetését Ferguson. “El kell érnünk a csúcsformánkat, és ugyanazt kell tennünk, mint az előző szezonban. Úgy október környékén már sokkal, de sokkal jobbak leszünk.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: