• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Erős Unitedre számíthat at Arsenal



    Úgy tűnik, a Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson az összes kulcsjátékosára számíthat a holnapi, Arsenal elleni BL-meccsen.

    Alex FergusonGary Neville biztosan kihagyja az elődöntő első meccsét, az utóbbi időben többször is megsérülő Wes Brown azonban a csapat többi tagjával együtt edzhetett Carringtonban.

    Az utóbbi szezonokban gyakran előfordult, hogy a hajrában Fergusonnak azon kellett gondolkoznia, honnan szedjen össze annyi játékost, amennyit nevezni tud egy-egy meccsre. Most erről szó sincs, sőt a skót mester most azon töri a fejét, hogy kiket hagyjon ki.

    Brown lehet az egyik, akire Sir Alex nem számít az Old Traffordon rendezendő mérkőzésen, mivel október óta alig lépett pályára. A tapasztalat azonban a bekk mellet szól, mivel ő tavaly, a Chelsea elleni döntőn játszott.

    A támadók közül is mindenki egészségesen várja az összecsapást. Wayne Rooney, Dimitar Berbatov és Cristiano Ronaldo is gólt szerzett a Tottenham Hotspur elleni 5-2-es bajnokin. Carlos Tevez ugyan nem talált a kapuba, de a félidőben beálló játékosnak is nagy szerepe volt abban, hogy csapata talpra tudott állni 2-0-s hátrányból.

    Ami a jobbhátvéd posztját illeti, valószínű, hogy John O’Shea-nek szavaz bizalmat Ferguson, mivel jóval több tapasztalattal rendelkezik, mint Rafael da Silva.

    A United várható kerete: Van der Sar, Foster, Kuszczak, O’Shea, Brown, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Rafael, Ronaldo, Nani, Carrick, Scholes, Fletcher, Anderson, Giggs, Park, Berbatov, Rooney, Tevez.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: