• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Yaya nemet mondott az Arsenalnak



    A Barcelona középpályása, Yaya Toure nemet mondott az Arsenalnak, bár Arsene Wenger és testvére, Kolo is megpróbálta Londonba csábítani.

    A sajtó az előző szezon vége óta folyamatosan szóbahozta az elefántcsontparti válogatott játékost az Ágyúsokkal. A hírek alapjául az szolgált, hogy a középpályás korábban tett arra utalásokat, hogy szeretne együtt játszani testvérével.

    A 25 éves játékos azonban elmondta, hogy egyelőre nem szeretné elhagyni a Barcát, hiszen mindössze egy éve van ott.

    “Wenger és a testvérem is megkérdezett, hogy szeretnék-e az Arsenalban játszani, de mindkettőjüknek elmondtam, hogy jól érzem magam a Barcelonában.” – mondta Toure.

    Az afrikai az egyik olyan Barca-játékos, aki dicséretet érdemel a gyenge tavalyi szezon után, ennek ellenére a kispadra szorult, miután Pep Guardiola vette át az irányítást a Nou Campban.

    “Nem léphet pályára egyszerre 12 játékos. Úgy érzem, hogy nagyon jó formában vagyok, de egy játékosnak mindig el kell fogadnia a menedzser döntéseit.”

    “Ha nem játszom, nem tudok segíteni a csapatnak, de türelmes leszek. Rengeteg remek képességű futballistája van a klubnak, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a világ legjobbjaivá váljunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: