• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Yaya nemet mondott az Arsenalnak  A Barcelona középpályása, Yaya Toure nemet mondott az Arsenalnak, bár Arsene Wenger és testvére, Kolo is megpróbálta Londonba csábítani.

  A sajtó az előző szezon vége óta folyamatosan szóbahozta az elefántcsontparti válogatott játékost az Ágyúsokkal. A hírek alapjául az szolgált, hogy a középpályás korábban tett arra utalásokat, hogy szeretne együtt játszani testvérével.

  A 25 éves játékos azonban elmondta, hogy egyelőre nem szeretné elhagyni a Barcát, hiszen mindössze egy éve van ott.

  “Wenger és a testvérem is megkérdezett, hogy szeretnék-e az Arsenalban játszani, de mindkettőjüknek elmondtam, hogy jól érzem magam a Barcelonában.” – mondta Toure.

  Az afrikai az egyik olyan Barca-játékos, aki dicséretet érdemel a gyenge tavalyi szezon után, ennek ellenére a kispadra szorult, miután Pep Guardiola vette át az irányítást a Nou Campban.

  “Nem léphet pályára egyszerre 12 játékos. Úgy érzem, hogy nagyon jó formában vagyok, de egy játékosnak mindig el kell fogadnia a menedzser döntéseit.”

  “Ha nem játszom, nem tudok segíteni a csapatnak, de türelmes leszek. Rengeteg remek képességű futballistája van a klubnak, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a világ legjobbjaivá váljunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: