• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie: “Minden a régi!”  Sir Alex Ferguson szerint a Sunderland 2-1-es legyőzésével a Manchester United végre visszatért a helyes útra.

  Sir Alex FergusonA Vörös Ördögök Európa egyik legjobb formában lévő csapatának számítottak a szezon korábbi részében, de a a Liverpool elleni 4-1-es vereség után megrogytak és rögtön utána a Fulhamtől is kikaptak.

  A védelmük az Aston Villa 3-2-es legyőzése során sem volt a legjobb, csakúgy, mint a Porto elleni BL-meccsen, mely 2-2-vel zárult. A manchesterieknek ma a Stadio do Dragaóban kell kivívniuk a továbbjutást.

  Ferguson úgy érzi, a Sunderland elleni megnyert meccsel csapata visszatért a rendes kerékvágásba. A skót mester Ben Foster hibájára is kitért, melyet kihasználva a Fekete Macskák gól is szereztek.

  “Ez egy vízválasztó győzelem volt” – mondta Fergie.

  “A védelmünk nagyon jól teljesített, remekül kezeltük a beadásokat, így a Sunderland csak kevés lehetőséget tutott kialakítani magának.”

  “Ben még fiatal és tapasztalatlan, ettől az egy hibától eltekintve kiválóan védekeztünk. Remélhetőleg mostantól minden jól alakul majd a számunkra.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: