• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson optimista Van Persie állapotát illetően!



    Sir Alex Ferguson biztos abban, hogy Van Persie játékra kész lesz a Real Madrid ellen, annak ellenére, hogy a csatár megsérült a QPR elleni 2-0ás győzelem idején.
    Van Persie csípője sérült meg, miután egy kamera állvánnyal találkozott, az első gól előkészítésekor. Ezért is kellett 6 perccel félidő előtt lecserélni Danny Welbeckre.
    A PL legjobb góllövőjét a következő napokban vizsgálják meg, de Ferguson elvárja,hogy a holland jól legyen a Real Madrid elleni március 5.i BL visszavágóra.
    “Egy kamerával ütközött,amely miatt kicsit kiástak a gyepből. A talapzattal találkozott, és emiatt fáj a csípője,” mondta Ferguson a Sky Sportsnak.
    “Szenvedni fog pár napig, de reméljük, hogy jól lesz, legfőképp a Real elleni meccsig.”
    A Loftus Roadi győzelmet Rafael kábító gólja, valamint az örökifjú Ryan Giggs kései gólja adta, ezzel pedig már 15 pont a csapat előnye a címvédő Manchester City előtt.
    Ferguson hozzátette:” Jobban állunk ma, mint tegnap. Egy meccsel kevesebb, és ez nagyon fontos. Mindig úgy megyünk, neki egy meccsnek, hogy nyerünk, aztán, hogy a következő meccsen is nyerjünk.
    “Egy élénk meccs volt, és a meccs inkább szólt a koncentrációról és a határozottságról, legfőképp a védelemben, de jól megoldottuk a feladatunkat.
    “Volt, hogy összefüggéstelen volt a meccs, de egy fantasztikus góllal nehezítettük meg az ellenfél dolgát. Nagyszerű befejezés volt ez Rafaeltől, és ő is nagyon sokat tett hozzá a teljesítményünkhöz ebben a szezonban.”

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: