• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie szerint a bíró hibázott



    Sir Alex Ferguson szeretné, ha Roberto Rosetti játékvezető beismerné, hogy hibázott, amikor kiállította Darren Fletchert tegnap, az Arsenal elleni meccsen.

    Roberto Rosetti piros lapot adott Darren FletchernekA tegnapi Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágón a Vörös Ördögök magabiztosan, szép játékkal verték meg az Ágyúsokat Londonban. Az egyetlen fekete folt a remek teljesítményen a skót középpályás kiállítása volt.

    Fletcher Cesc Fabregas buktatásáért kapott piros lapot. Ferguson szerint játékosa előbb a labdát találta el, így még büntető sem járt volna az esetért.

    A mester nem kéri az illetékeseket, hogy vizsgálják ki az esetet, nem is lenne értelme, hiszen az UEFA kijelentette, semmiképp nem törlik el Fletcher lapját, tehát semmi esély rá, hogy játsszon a döntőn.

    “Darren nagyon csalódott és meg tudom érteni. Ő a világ egyik legőszintébb játékosa, tragédiaként éli meg, hogy nem játszhat a döntőn” – mondta Fergie.

    “Ami a játékvezetőt illeti, valószínűleg meg fogja nézni az esetet többször is, anélkül, hogy erre külön megkérnék.”

    “Nem kell kérnünk, hogy nézze meg a lassításokat, elég tapasztalt és becsületes ahhoz, hogy ezt magától is megtegye. Sajnos nem lehet fellebbezni, így Fletcher biztosan nem játszhat a döntőn.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: