• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fletcher a távozáson gondolkodott



    A Manchester United középpályása, Darren Fletcher elárulta, megfordult a fejében a távozás gondolata, mikor nyáron megkereste az Everton.

    Darren FletcherA skót válogatott játékos előző szezonja nagyon rosszul sikerült, mindössze tíz alkalommal léphetett kezdőként pályára, ezért felkereste Sir Alex Fergusont.

    Először egy lehetséges átigazolásról szeretett volna tárgyalni a tapasztalt mesterrel, de végül aláírt egy új, három éves szerződést a Vörös Ördögökkel.

    Paul Scholes, Michael Carrick, Owen Hargreaves és Anderson sérüléseinek köszönhetően Fletcher idén jóval több lehetőséghez jut a Unitedben és gyakran fontos szerepet is vállal a sikerekben.

    “Nehéz nyár van mögöttem. Szerettem volna egy sikeres klub tagja lenne, de ugyanakkor nem akartam hosszú évekig egy olyan csapat tagja lenni, ahol csak tíz meccset kapok egy szezonban.” – mondta a 25 éves játékos.

    “Nem akartam, hogy ilyen jövő várjon rám. Már nem vagyok ifi. Nincs semmi baj azzal, ha valaki 18 vagy 19 évesen keveset játszik.”

    “Rendben van, ha ilyen korban játszol egy-két meccset, hogy tapasztalatot gyűjts, de az én koromban arra van szükségem, hogy a meccsek nagy részén ot legyek.”

    “Ha a United új szerződést ajánl neked és azt mondod, gondlkodnod kell azt fogják gondolni rólad, hogy bolond vagy. Sokak szerint őrültség elhagyni egy ilyen csapatot, de focista vagyok, játszanom kell. Nehéz döntést kellett meghoznom nyáron.”

    “Nem akarok rossz hangulatban hazamenni a barátnőmhöz azért, mert nem játszottam. Néha az embernek le kell ülnie és gondolkoznia kell a jövőjén.”

    “A mester azt mondta, szükség van rám a csapatnál és sokat hozzá tudok tenni a játékhoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy több játékidőt igért, de úgy döntöttem, adok még egy esélyt a dolognak. Bízom benne, hogy képes vagyok rá, jó döntést hoztam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: