• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes visszavonult, de edzőként a MU-nál marad  Paul Scholes úgy döntött, nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Manchester Uniteddel, de edzőként továbbra is a Vörös Ördögöket szolgálja majd.

  A 36 éves középpályás jövője már hosszú ideje kérdéses volt. A United szerette volna, ha a következő szezont is elvállalja, de úgy érezte, itt az ideje visszavonulni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elhagyja a manchesterieket, a továbbiakban az edzői stáb tagjaként dolgozik tovább a klubnál.

  “Nem volt könnyű döntés, de úgy éreztem, eljött az idő, hogy befejezzem. Nem vagyok a szavak embere, de el kell mondanom, hogy nagyon boldog vagyok, amiért mindig is azzal foglalkozhattam, amivel szerettem volna: a focival” – mondta Scholes.

  “Hatalmas megtiszteltetés, hogy ilyen hosszú és sikeres karriert futhattam be a Manchester United játékosaként, és egy olyan csapat tagja lehettem, amely idén 19. alkalommal is bajnok lett.”

  “Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik végig mellettem álltak az évek során, a játékostársaknak, és minden edzőnek, akivel együtt dolgoztam. A legnagyobb köszönet azonban Sir Alexet illeti meg, akinél jobb menedzsert nem is kívánhattam volna.”

  Scholes 1994-ben került fel a Manchester első csapatához, ahol többek között tíz bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját nyert.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: