• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo büszke a Real ajánlatára  A Manchester United szélsőjét, Cristiano Ronaldót nagyon büszkévé teszi, hogy a Real Madrid hajlandó megdönteni az átigazolási rekordot miatta.

  Cristiano RonaldoA Királyi Gárda 80 millió fontot ajánlott az aranylabdás játékosért, melyet a Vörös Ördögök el is fogadtak. Az átigazolás már csak az orvosi vizsgálatok eredményétől függ és attól, hogy a madridiak meg tudnak-e egyezni Ronaldóval a szerződése feltételeit illetően.

  “Jól éreztem magam a Manchester Unitednél töltött időm alatt, de itt az ideje továbbállni. 80 millió font rengeteg pénz, ez az átigazolás örökre bevonul a történelemkönyvekbe” – mondta a portugál, aki jelenleg Los Angelesben vakációzik.

  “Nagyszerű érzés, ha a világ két legjobb csapata verseng azért, hogy náluk játssz.”

  “Már bárom, hogy a Real Madridban pályára léphessek, mivel ezzel egy új fejezet kezdődik a pályafutásomban. Itt, LA-ben értesültem róla, hogy a Madrid ajánlatot tett értem, és, hogy a Manchester United elfogadta azt.”

  Egyelőre még nem tudni, hogy a manchesteriek kivel pótolják majd Ronaldót, de korábban legtöbbször Antonio Valencia, Karim Benzema és Franck Ribéry neve merült fel a csapattal kapcsolatban.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: