• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ronaldo büszke a Real ajánlatára



    A Manchester United szélsőjét, Cristiano Ronaldót nagyon büszkévé teszi, hogy a Real Madrid hajlandó megdönteni az átigazolási rekordot miatta.

    Cristiano RonaldoA Királyi Gárda 80 millió fontot ajánlott az aranylabdás játékosért, melyet a Vörös Ördögök el is fogadtak. Az átigazolás már csak az orvosi vizsgálatok eredményétől függ és attól, hogy a madridiak meg tudnak-e egyezni Ronaldóval a szerződése feltételeit illetően.

    “Jól éreztem magam a Manchester Unitednél töltött időm alatt, de itt az ideje továbbállni. 80 millió font rengeteg pénz, ez az átigazolás örökre bevonul a történelemkönyvekbe” – mondta a portugál, aki jelenleg Los Angelesben vakációzik.

    “Nagyszerű érzés, ha a világ két legjobb csapata verseng azért, hogy náluk játssz.”

    “Már bárom, hogy a Real Madridban pályára léphessek, mivel ezzel egy új fejezet kezdődik a pályafutásomban. Itt, LA-ben értesültem róla, hogy a Madrid ajánlatot tett értem, és, hogy a Manchester United elfogadta azt.”

    Egyelőre még nem tudni, hogy a manchesteriek kivel pótolják majd Ronaldót, de korábban legtöbbször Antonio Valencia, Karim Benzema és Franck Ribéry neve merült fel a csapattal kapcsolatban.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: