• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hat góllal nyert a válogatott



    Az angol válogatott tegnap könnyed játékkal 6-0-ra verte Andorrát a Wembleyben. A találkozó után Fabio Capello elismerően beszélt csapatáról.

    Angol gólörömA Háromoroszlánosok sorozatban hetedik győzelmüket is begyűjtötték a világbajnoki selejtezők során. Még három meccs hátra van, de tíz pontos előnyük van, így szinte biztos, hogy 2010-ben ők is ott lesznek Dél-Afrikában.

    Fabio Capello szerint az a siker titka, hogy a játékosok valódi csapatot alkotnak, nem úgy, mint Steve McClaren irányítása alatt.

    “Sikerült létrehoznunk egy csoportot, egy olyan csoportot, melyben mindig minden játékos úgy lép pályára, hogy győzni akar. Még egy győzelemmel már be is biztosíthatnánk a helyünket a világbajnokságon” – mondta az olasz szakember.

    A tegnapi mérkőzésen egyértelműen Glen Johnson játszott a legjobban, mindig képes volt helyzetbe hozni társait remek passzaival és az andorrai védelem sem tudott mit kezdeni vele.

    A végeredmény Wayne Rooney (2), Jermain Defoe (2), Frank Lampard és Peter Crouch találataival alakult ki.

    “Nagyon jól kezdtünk, volt két komoly helyzetünk Rooney első gólja előtt is. Ha gyengébb képességű ellenfél ellen játszol, akkor gyorsnak kell lenned, nyomást kell gyakorolnod rájuk és azonnal vissza kell szerezned a labdát, ha elveszíted azt. Mi pontosan ezt tettük” – folytatta Capello.

    “Legutóbb nem kezdtünk túl ígéretesen Andorra ellen, csak a második félidőben tudtunk gólt szerezni. Ez is jól mutatja, hogy meccsről meccsre egyre jobbak leszünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: