• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Crouch: “Kingnek ott a helye a vb-n!”  A Tottenham Hotspur védője, Ledley King biztosan ott lesz a világbajnokságon, ha Fabio Capello úgy látja, hogy teljesen egészséges, legalábbis csapattársa, Peter Crouch szerint.

  A 29 éves bekket pályafutása nagy részében térdsérülések hátráltatták, de jó esélye van rá, hogy holnap bekerüljön az angol válogatott bő keretébe, melyből Capello végül kiválasztja majd azt a 23 játékost, akiket kivisz Dél-Afrikába.

  Nagy kérdés, hogy az olasz mester hajlandó lesz-e vállalni a sérülés kockázatát még egyhátvéd esetében, hiszen a válogatott csapatkapitánya, Rio Ferdinand az egész szezon során a hátával bajlódott.

  Crouch biztos benne, hogy King lesz a vb legjobb védője, ha bekerül a keretbe és végig egészséges marad. Az minden esetre jó jel, hogy kilenc napon belül három meccset is gond nélkül végigjátszott.

  “Ledley fantasztikus játékos, biztosan ott lesz a világbajnokságon, ha Capello úgy ítéli meg, hogy jó állapotban van” – mondta a korábbi Liverpool-játékos.

  “Kilenc nap alatt három mérkőzésen is pályára lépett és nem úgy tűnt, mint akinek bármije is fájna. A vb-ig még kipihentebb és fittebb lesz.”

  “Nagyon jól sikerült számára a szezon vége, fantasztikusan játszott. Nagy kár, a sérüléseiért, a világ legjobb védőjeként tarthatnák számon, ha nem kellene mindig a térdével bajlódnia.”

  “Nem én akarom megmondani Capellónak, hogy kit vigyen ki, de Ledley egy kiváló középhátvéd. Ha teljesen egészséges, nincs nála jobb.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: