• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nincs komoly baja Rooneynak  Wayne Rooney kisebb nyaksérülést szenvedett az angol válogatott Mexikó elleni barátságos meccsén, de Fabio Capello szerint nincs veszélyben a világbajnoki szereplése.

  A Háromoroszlánosok tegnap Ledley King, Peter Crouch és Glen Johnson góljaival 3-1-re verték a mexikóiakat, ami jó jel a vb előtt, de az angoloknak mégis van okuk az aggodalomra.

  Egyik legnagyobb reménységük, a Manchester Unitedben játszó Rooney ugyanis a meccs végén a nyakát fájlalta és cserét kért. Végül a pályán kellett maradnia, mert Capello addigra mind a hat cserelehetőségét kihasználta.

  Az olasz mester azonban mindenkit megnyugtatott, csak egy kisebb problémáról van szó, amit a dél-afrikai utazás előtt biztosan kihever a 24 éves világsztár.

  “Azt mondta, kicsit fáj a nyaka, de nincs komoly baj. Szeretett volna lejönni az utolsó két percben, de addigra minden cserémet elhasználtam, így nem tudtam lehozni” – kezdte Capello.

  “Rooney rendben van, emiatt nincs veszélyben a vb-szereplése, a legfontosabb, hogy újra olyan formába lendüljön, amilyenben a szezon során volt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: