• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nincs komoly baja Rooneynak



    Wayne Rooney kisebb nyaksérülést szenvedett az angol válogatott Mexikó elleni barátságos meccsén, de Fabio Capello szerint nincs veszélyben a világbajnoki szereplése.

    A Háromoroszlánosok tegnap Ledley King, Peter Crouch és Glen Johnson góljaival 3-1-re verték a mexikóiakat, ami jó jel a vb előtt, de az angoloknak mégis van okuk az aggodalomra.

    Egyik legnagyobb reménységük, a Manchester Unitedben játszó Rooney ugyanis a meccs végén a nyakát fájlalta és cserét kért. Végül a pályán kellett maradnia, mert Capello addigra mind a hat cserelehetőségét kihasználta.

    Az olasz mester azonban mindenkit megnyugtatott, csak egy kisebb problémáról van szó, amit a dél-afrikai utazás előtt biztosan kihever a 24 éves világsztár.

    “Azt mondta, kicsit fáj a nyaka, de nincs komoly baj. Szeretett volna lejönni az utolsó két percben, de addigra minden cserémet elhasználtam, így nem tudtam lehozni” – kezdte Capello.

    “Rooney rendben van, emiatt nincs veszélyben a vb-szereplése, a legfontosabb, hogy újra olyan formába lendüljön, amilyenben a szezon során volt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: