• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Piqué: Anglia veszélyes lehet



    A spanyol válogatott védője, Gerard Piqué szerint Anglia is a világbajnokság egyik nagy esélyese lehet, ha Wayne Rooney ismét formába lendül és nem sérül meg.

    A Barcelona bekkje úgy gondolja, Fabio Capello színrelépésével nagyon sokat változtak pozitív irányba az angolok és a javulás már akár Dél-Afrikában megmutatkozhat.

    David Beckham kiválás azonban csökkenti a Háromoroszlánosok esélyeit és az sem túl jó hír a számukra, hogy Rooney az utóbbi időben állandóan kisebb-nagyobb sérülésekkel küzd.

    “Az angol keret szenzációs, Capello pedig nagyon érti a munkáját. Nagyon veszélyes csapattá váltak az irányítása alatt” – mondta Piqué a Mirrornak adott nyilatkozatában.

    “Jól ismerem Rooneyt a Manchester Unitednél töltött időmből, tudom, hogy mennyire szereti a nagy tornákat. Ilyenkor mindig megpróbál 150%-ot kihozni magából. Újra olyan formába kell lendülnie, mint amilyenben a szezon végéig volt, ha olyan gólerős és fifikás lesz, az angoloknak komoly esélyeik lehetnek a végső sikerre.”

    “Nagy szükségük lenne egy olyan tapasztalt futballistára, mint David Beckham. Az ő hiánya nem tesz jót a csapatnak, de Capello így is egy kiváló kerettel dolgozhat, amely mindenre képes, ez nem kérdéses.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: