• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Piqué: Anglia veszélyes lehet  A spanyol válogatott védője, Gerard Piqué szerint Anglia is a világbajnokság egyik nagy esélyese lehet, ha Wayne Rooney ismét formába lendül és nem sérül meg.

  A Barcelona bekkje úgy gondolja, Fabio Capello színrelépésével nagyon sokat változtak pozitív irányba az angolok és a javulás már akár Dél-Afrikában megmutatkozhat.

  David Beckham kiválás azonban csökkenti a Háromoroszlánosok esélyeit és az sem túl jó hír a számukra, hogy Rooney az utóbbi időben állandóan kisebb-nagyobb sérülésekkel küzd.

  “Az angol keret szenzációs, Capello pedig nagyon érti a munkáját. Nagyon veszélyes csapattá váltak az irányítása alatt” – mondta Piqué a Mirrornak adott nyilatkozatában.

  “Jól ismerem Rooneyt a Manchester Unitednél töltött időmből, tudom, hogy mennyire szereti a nagy tornákat. Ilyenkor mindig megpróbál 150%-ot kihozni magából. Újra olyan formába kell lendülnie, mint amilyenben a szezon végéig volt, ha olyan gólerős és fifikás lesz, az angoloknak komoly esélyeik lehetnek a végső sikerre.”

  “Nagy szükségük lenne egy olyan tapasztalt futballistára, mint David Beckham. Az ő hiánya nem tesz jót a csapatnak, de Capello így is egy kiváló kerettel dolgozhat, amely mindenre képes, ez nem kérdéses.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: