• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Becks: “Komlyabb lett a válogatott”



    David Beckham egyet ért Rio Ferdinanddal abban, hogy sokat komolyodott az angol válogatott, mióta Fabio Capello a szövetségi kapitány.

    A tegnapi, Fehéroroszország elleni meccs előtt Ferdinand egy nyilatkozatában elmondta, hogy korábban a nagy felhajtás miatt a játékosok úgy érezték magukat a nemzeti csapatban, mint egy cirkuszban.

    2002 és 2006 között David Beckham szinte folyamatosan rivaldafényben volt, ami szintén nem tett jót a Háromoroszlánsokonak.

    A szélső ma azonban elmondta, hogy most már csak a focira koncentrál és úgy látja, a válogatott komolyabbá vált Capello érkezése óta.

    “A játékosokat sokszor vádolják azzal, hogy önteltek és túl sokat keresnek.” – kezdte Beckham.

    “Azok a játékosok, akikkel együtt játszotam eddig válogatott- és klubszinten, mind csak azzal törődtek, hogy csapatuk nyerjen és sikeres legyen.”

    “Ahhoz, hogy sikeres legyél, jól kell teljesítened. Ez a dolog semmi másról nem szól, csak a fociról és a tornákról, de korábban túl sok fölösleges dolog vette körül a válogatottat.”

    “Most már minden csak arról szól, hogy sikeresek legyünk, jó érzés ebben az angol válogatottban szerepelni. Magabiztos a csapat és jól is teljesít.”

    “Remélem, sikerül ismét magunk mögé állítanunk a szurkolókat, mert Anglia megérdemli, hogy egy jó csapata legyen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: