• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Becks: “Komlyabb lett a válogatott”  David Beckham egyet ért Rio Ferdinanddal abban, hogy sokat komolyodott az angol válogatott, mióta Fabio Capello a szövetségi kapitány.

  A tegnapi, Fehéroroszország elleni meccs előtt Ferdinand egy nyilatkozatában elmondta, hogy korábban a nagy felhajtás miatt a játékosok úgy érezték magukat a nemzeti csapatban, mint egy cirkuszban.

  2002 és 2006 között David Beckham szinte folyamatosan rivaldafényben volt, ami szintén nem tett jót a Háromoroszlánsokonak.

  A szélső ma azonban elmondta, hogy most már csak a focira koncentrál és úgy látja, a válogatott komolyabbá vált Capello érkezése óta.

  “A játékosokat sokszor vádolják azzal, hogy önteltek és túl sokat keresnek.” – kezdte Beckham.

  “Azok a játékosok, akikkel együtt játszotam eddig válogatott- és klubszinten, mind csak azzal törődtek, hogy csapatuk nyerjen és sikeres legyen.”

  “Ahhoz, hogy sikeres legyél, jól kell teljesítened. Ez a dolog semmi másról nem szól, csak a fociról és a tornákról, de korábban túl sok fölösleges dolog vette körül a válogatottat.”

  “Most már minden csak arról szól, hogy sikeresek legyünk, jó érzés ebben az angol válogatottban szerepelni. Magabiztos a csapat és jól is teljesít.”

  “Remélem, sikerül ismét magunk mögé állítanunk a szurkolókat, mert Anglia megérdemli, hogy egy jó csapata legyen.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: