• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capellónál Rooney az etalon    Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello azt kéri a világbajnokságra készülő játékosaitól, hogy legyenek olyan elszántak, mint Wayne Rooney.

    Úgy tűnik, a Manchester United csatára kifogyhatatlan energiatartalékokkal rendelkezik, hiszen a fárasztó szezon után a válogatott ausztriai edzőtáborában is folyamatosan hajt, és kemény munkát végez.

    A 24 éves gólzsák hozzáállására Capello is felfigyelt és elmondta, pont ilyen mentalitást vár el minden olyan futballistától, aki komolyan gondolja, hogy ott akar lenni Dél-Afrikában.

    “Wayne Rooney az egyik legnagyobb tehetség, akivel valaha együtt dolgoztam, leginkább Raúlhoz tudnám hasonlítani. Mindig nagyon fontos tagja a csapatának és képes fejlődni” – kezdte az olasz szakember.

    “Rooney minden edzésen szeretne valami újat tanulni és a tréningek végén szinte le kell zavarni a pályáról. Nagyon jó, hogy a többiek testközelből figyelhetik a kitartását és elszántságát, hiába a világ egyik legjobbja, mindig tanulni akar.”

    Forrás: MirrorFootball
    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások    További cikkek: