• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capellónál Rooney az etalon  Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello azt kéri a világbajnokságra készülő játékosaitól, hogy legyenek olyan elszántak, mint Wayne Rooney.

  Úgy tűnik, a Manchester United csatára kifogyhatatlan energiatartalékokkal rendelkezik, hiszen a fárasztó szezon után a válogatott ausztriai edzőtáborában is folyamatosan hajt, és kemény munkát végez.

  A 24 éves gólzsák hozzáállására Capello is felfigyelt és elmondta, pont ilyen mentalitást vár el minden olyan futballistától, aki komolyan gondolja, hogy ott akar lenni Dél-Afrikában.

  “Wayne Rooney az egyik legnagyobb tehetség, akivel valaha együtt dolgoztam, leginkább Raúlhoz tudnám hasonlítani. Mindig nagyon fontos tagja a csapatának és képes fejlődni” – kezdte az olasz szakember.

  “Rooney minden edzésen szeretne valami újat tanulni és a tréningek végén szinte le kell zavarni a pályáról. Nagyon jó, hogy a többiek testközelből figyelhetik a kitartását és elszántságát, hiába a világ egyik legjobbja, mindig tanulni akar.”

  Forrás: MirrorFootball
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: