• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard: “Ferdinand jó választás volt”  Frank Lampard örül, hogy nem a fiatal Wayne Rooney nyakába szakadt a csapatkapitánysággal járó óriási felelősség a válogatottnál.

  A John Terry körül kirobbant botrány után az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello úgy döntött, Rio Ferdinandnak adja a kapitányi karszalagot.

  Lampard szerint az olasz mester jól választott és örül, hogy nem engedett azoknak, akik a 24 éves Rooney tették volna meg a csapat vezérének.

  “John és Rio mindketten nagy egyéniségek. Fontos volt, hogy olyan játékos legyen a csapatkapitány, aki tud hatni a többiekre. Ferdinand mindig is népszerű volt a válogatott tagjai közében és mindenki jól kijön vele” – mondta a Chelsea középpályása.

  “Nem túl szerencsés, hogy ilyen fontos időszakban robbant ki ez a botrány és senki nem örül neki, de az biztos, hogy Rio a lehető legjobb választás.”

  “Jelenleg Wayne Rooney a legjobb játékosunk, egymaga képes eldönteni egy mérkőzést. A mester akár őt is választhatta volna, de ilyen fiatalon nem hiszem, hogy ekkora terhet kellene vállalnia. Egy nap azonban biztos remek kapitány válik belőle.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: