• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard: “Ferdinand jó választás volt”



    Frank Lampard örül, hogy nem a fiatal Wayne Rooney nyakába szakadt a csapatkapitánysággal járó óriási felelősség a válogatottnál.

    A John Terry körül kirobbant botrány után az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello úgy döntött, Rio Ferdinandnak adja a kapitányi karszalagot.

    Lampard szerint az olasz mester jól választott és örül, hogy nem engedett azoknak, akik a 24 éves Rooney tették volna meg a csapat vezérének.

    “John és Rio mindketten nagy egyéniségek. Fontos volt, hogy olyan játékos legyen a csapatkapitány, aki tud hatni a többiekre. Ferdinand mindig is népszerű volt a válogatott tagjai közében és mindenki jól kijön vele” – mondta a Chelsea középpályása.

    “Nem túl szerencsés, hogy ilyen fontos időszakban robbant ki ez a botrány és senki nem örül neki, de az biztos, hogy Rio a lehető legjobb választás.”

    “Jelenleg Wayne Rooney a legjobb játékosunk, egymaga képes eldönteni egy mérkőzést. A mester akár őt is választhatta volna, de ilyen fiatalon nem hiszem, hogy ekkora terhet kellene vállalnia. Egy nap azonban biztos remek kapitány válik belőle.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: