• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard: “Túl kell lépni a Terry-ügyön”



    Frank Lampardot elszomorította, hogy több szurkoló füttykoncerttel fogadta John Terryt a tegnapi, Egyiptom elleni barátságos találkozón.

    Néhány szurkoló “Terry, mi megbocsátunk neked” feliratú transzparensekkel várta a Chelsea kapitányát a Wembleyben, utalva a klasszis bekk házasságtörésére, de akadtak olyanok is, akik fütyülve, fujjolva fogadták.

    Lampard bevallotta, nem számított arra, hogy mindenki tapssal fogadja majd csapattársát, de nagyon reméli, hogy hamarosan lecseng a botrány és mindenki elfelejti a történteket.

    “A csapat nagyon összetartó, csak két-három napig voltunk együtt, de végig mindenki a futballra koncentrált, semmi mással nem foglalkoztunk” – mondta a középpályás.

    “Persze ez is volt a dolgunk, a mester nagyon komolyan veszi a munkáját. Keményen edzettünk, majd pihentünk is, a csapatszellem pedig még tovább erősödött.”

    “John kifütyülésére valamennyire számítani lehetett, nem ez volt az első eset. Mindenki tudja, hogy ez nem tesz jót a csapatnak, reméljük többször már nem fordul elő.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: