• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard: “Túl kell lépni a Terry-ügyön”  Frank Lampardot elszomorította, hogy több szurkoló füttykoncerttel fogadta John Terryt a tegnapi, Egyiptom elleni barátságos találkozón.

  Néhány szurkoló “Terry, mi megbocsátunk neked” feliratú transzparensekkel várta a Chelsea kapitányát a Wembleyben, utalva a klasszis bekk házasságtörésére, de akadtak olyanok is, akik fütyülve, fujjolva fogadták.

  Lampard bevallotta, nem számított arra, hogy mindenki tapssal fogadja majd csapattársát, de nagyon reméli, hogy hamarosan lecseng a botrány és mindenki elfelejti a történteket.

  “A csapat nagyon összetartó, csak két-három napig voltunk együtt, de végig mindenki a futballra koncentrált, semmi mással nem foglalkoztunk” – mondta a középpályás.

  “Persze ez is volt a dolgunk, a mester nagyon komolyan veszi a munkáját. Keményen edzettünk, majd pihentünk is, a csapatszellem pedig még tovább erősödött.”

  “John kifütyülésére valamennyire számítani lehetett, nem ez volt az első eset. Mindenki tudja, hogy ez nem tesz jót a csapatnak, reméljük többször már nem fordul elő.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: