• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry Rooney-t dicsérte  Az angol válogatott csapatkapitánya, John Terry elismerően beszélt Wayne Rooney-ról, akit szerinte 150-nél is többször behívhatnak a nemzeti csapatba.

  Peter Crouch, Wayne Rooney és John TerryA Manchester United támadója legutóbbi négy válogatott meccsén hét gólt szerzett. Tegnap, Szlovákia ellen kétszer volt eredményes, látszólag a Fulham elleni piros lapja egyáltalán nem volt hatással rá.

  A mindössze 23 éves Rooney 50. alkalommal léphet pályára a nemzeti csapatban, ha szerdán, Ukrajna ellen is bizalmat szavaz neki Fabio Capello.

  A Chelsea kiválósága, John Terry tegnap érte el ezt a számot, de ő már 28 éves. A védő szerint Rooney nagy dolgokat vihet még véghez a Háromoroszlánosoknál.

  “Félelmetesen jó képességű labdarúgó. Az ide vezető úton Becksről és az én 50. válogatottságomról beszéltünk. Elmondtam neki, hogy szerintem ő a 150-et is elérheti.” – mondta Terry.

  “Ez egy elérhető szám, de a 100 biztosan meglesz neki. Igaz, hogy sérülések és eltiltások miatt már körülbelül húsz meccset kihagyott, de még mindig nagyon fiatal. Rendkívül tehetséges, a világ legjobbjai között van.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: