• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry kihagyja az első meccset  A Chelsea védője, John Terry mostmár biztosan kihagyja az angol válogatott szombati, Kazahsztán elleni Vb-selejtezőjét.

  Terry játéka kérdéses volt, hiszen hátproblémával bajlódik, tegnap már az edzésen sem vett részt. Fabio Capello mai nyilatkozatában elmondta, biztosan nem játszatja a Chelsea-bekket.

  Rio Ferdinand fogja helyette viselni a kapitányi karszalagot, pótlását Matthew Upsonnak, Joleon Lescottnak vagy Wes Brownnak kell megoldania.

  “John Terry hátsérüléssel küzd, de sok játékosunk van, képesek leszünk beállítani a helyére valakit. Biztos vagyok benne, hogy a helyettese is remek munkát fog végezni.” – mondta Capello.

  Az olasz mester arról is megkérdezték, hogy szerinte Terry tudja-e majd vállalni a játékot Fehéroroszország ellen szerdán.

  “Nem tudom, attól függ, milyen állapotban lesz a háta. Ha holnapután képes lesz valamennyit edzeni, akkor bizakodóak lehetünk.”

  Úgy tudni, a sérült Joe Cole-t Steven Gerrard pótolja majd és  mester arra készül, hogy Theo Walcottot egy sorral feljebb tolja Emile Heskey és Wayne Rooney mellé.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: