• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anelka is megsérült?  A Chelsea-nek tovább nőnek a gondjai, ezúttal Nicolas Anelka neve került fel a sérültlistára, ha nem tudja vállalni a játékot az Aston Villa ellen, a londoniaknak nem lesz igazi csatára.

  Didier Drogba még egy ideig biztosan nem játszhat térdsérülése miatt. Scolari arra számított, hogy Anelka lesz elől a gólfelelős. A brazil mester még mindig reménykedik, hogy a francia fogja tudni vállalni a játékot.

  “Nem volt olyan nagy a probléma, csak néhány izma begörcsölt. Pénteken nem edzett, de remélem, hogy a meccs előtti napon már ő is velünk tud készülni. Ebben a szezonban már 10 gólpasszig jutott, szükségünk van rá, hogy ez a szám 12-re emelkedjen.” – mondta Scolari.

  Drogbán kívül Deco, Ricardo Carvalho és Michael Essien biztosan nem tudja vállalni a játékot, négy további játékos szereplése pedig kétséges.

  A mester reméli, hogy Ashley Cole, Joe Cole, John Terry és Alex már bevethetőek lesznek vasárnapra. Érdekes adat, hogy pénteken mindössze 15 játékos edzett a felnőtteknél.

  Ráadásul ebben a 15-ben Miroslav Stoch, Michael Mancienne, Scott Sinclair és Franco Di Santo is benne volt, akik máskor az ifiben vagy a tartalékban játszanak.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: