• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Anelka is megsérült?



    A Chelsea-nek tovább nőnek a gondjai, ezúttal Nicolas Anelka neve került fel a sérültlistára, ha nem tudja vállalni a játékot az Aston Villa ellen, a londoniaknak nem lesz igazi csatára.

    Didier Drogba még egy ideig biztosan nem játszhat térdsérülése miatt. Scolari arra számított, hogy Anelka lesz elől a gólfelelős. A brazil mester még mindig reménykedik, hogy a francia fogja tudni vállalni a játékot.

    “Nem volt olyan nagy a probléma, csak néhány izma begörcsölt. Pénteken nem edzett, de remélem, hogy a meccs előtti napon már ő is velünk tud készülni. Ebben a szezonban már 10 gólpasszig jutott, szükségünk van rá, hogy ez a szám 12-re emelkedjen.” – mondta Scolari.

    Drogbán kívül Deco, Ricardo Carvalho és Michael Essien biztosan nem tudja vállalni a játékot, négy további játékos szereplése pedig kétséges.

    A mester reméli, hogy Ashley Cole, Joe Cole, John Terry és Alex már bevethetőek lesznek vasárnapra. Érdekes adat, hogy pénteken mindössze 15 játékos edzett a felnőtteknél.

    Ráadásul ebben a 15-ben Miroslav Stoch, Michael Mancienne, Scott Sinclair és Franco Di Santo is benne volt, akik máskor az ifiben vagy a tartalékban játszanak.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: