• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry szerint Shevára vigyázni kell majd



    Az angol válogatott csapatkapitánya, John Terry figyelmeztette társait, hogy ne becsüljék alá az ukránok legnagyobb sztárjának számító Andrij Sevcsenkót.

    John TerryA világhírű támadó két évig szenvedett, hogy megpróbáljon beilleszkedni a Chelsea-be, majd visszatért az AC Milanhoz. Szerdán ismét lehetősége lesz bizonyítani Londonban, de ezúttal a Wembley stadionban, Anglia ellen.

    Terry jól ismeri a 32 éves ukránt, hiszen az angol fővárosban csapattársak voltak. A védő szerint Sheva képes lehet véget vetni a Háromoroszlánosok győzelmi szériájának, ha nem figyelnek rá eléggé.

    “Nem alakultak jól számára a dolgok a Chelsea-nél, de attól még remek játékos. Kiváló befejező csatár, ha egy pillanatra megfeledkezel róla, egy góllal véteti magát észre.” – mondta Terry.

    “Nagyon oda kell rá figyelnünk. Remek játékos, ezért biztosan elkövet majd mindent, hogy ezt végre Angliában is bebizonyítsa.”

    “Két dologért fog harcolni, hogy bebizonyítsa, a Chelsea rosszul döntött, mikor megvált tőle és, hogy bizonyítson saját magának is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: