• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry optimista  John Terry szerint az angol válogatott nyerhető világbajnoki csoportba került, és minden esélye megvan rá, hogy a végső győzelmet is megszerezze.

  John TerryA Háromoroszlánosokat az Egyesült Államokkal, Algériával és Szlovéniával sorsolták össze tegnap. A legtöbben arra számítanak, hogy a szigetországiak csoportelsőként jutnak majd az egyenes kieséses szakaszba.

  Fabio Capello figyelmeztette csapatát, hogy ne bízzák el magukat, ezzel a csapatkapitány, Terry is egyetért, de ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a legnagyobbakat elkerülték.

  “Történelmet írhatunk. A nagy csapatokat sikerült elkerülnünk a sorsoláson, de mindenki keményen megharcolt a részvételért és megérdemli, hogy ott lehet Dél-Afrikában, ezért nem lehetünk könnyelműek” – mondta a Chelsea védője.

  “Nem akartunk halálcsoportba kerülni. Ha megnézzük a németek vagy a brazilok sorsolását, nem irigyelhetjük őket.”

  “Az USA ellen nyitómeccsünk rendkívül fontos lesz. Korábban már bizonyították, hogy képesek felvenni a harcot a világ legjobbjaival.”

  “Nagyon fontos a jó kezdés, mivel ez megadhatja az alaphangot a folytatáshoz. David Beckham nagy segítség lesz, hiszen ő két szezont töltött Amerikában. Ismeri a játékosaikat és tudja, mik a gyengéik.”

  “Algériával még sosem játszottunk, de sokat elmond róluk, hogy a pótselejtezőn Egyiptomot verték meg. Végül ott van Szlovénia, őket 2-1-re vertük a Wembley-ben szeptemberben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: