• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry optimista



    John Terry szerint az angol válogatott nyerhető világbajnoki csoportba került, és minden esélye megvan rá, hogy a végső győzelmet is megszerezze.

    John TerryA Háromoroszlánosokat az Egyesült Államokkal, Algériával és Szlovéniával sorsolták össze tegnap. A legtöbben arra számítanak, hogy a szigetországiak csoportelsőként jutnak majd az egyenes kieséses szakaszba.

    Fabio Capello figyelmeztette csapatát, hogy ne bízzák el magukat, ezzel a csapatkapitány, Terry is egyetért, de ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a legnagyobbakat elkerülték.

    “Történelmet írhatunk. A nagy csapatokat sikerült elkerülnünk a sorsoláson, de mindenki keményen megharcolt a részvételért és megérdemli, hogy ott lehet Dél-Afrikában, ezért nem lehetünk könnyelműek” – mondta a Chelsea védője.

    “Nem akartunk halálcsoportba kerülni. Ha megnézzük a németek vagy a brazilok sorsolását, nem irigyelhetjük őket.”

    “Az USA ellen nyitómeccsünk rendkívül fontos lesz. Korábban már bizonyították, hogy képesek felvenni a harcot a világ legjobbjaival.”

    “Nagyon fontos a jó kezdés, mivel ez megadhatja az alaphangot a folytatáshoz. David Beckham nagy segítség lesz, hiszen ő két szezont töltött Amerikában. Ismeri a játékosaikat és tudja, mik a gyengéik.”

    “Algériával még sosem játszottunk, de sokat elmond róluk, hogy a pótselejtezőn Egyiptomot verték meg. Végül ott van Szlovénia, őket 2-1-re vertük a Wembley-ben szeptemberben.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: