• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Shearer: “Készen állunk!”



    Alan Shearer szerint a Newcastle United legutóbbi bajnokiján is jelezte, készen áll, hogy kivívja a bentmaradást.

    Alan ShearerA Szarkák legendája hétvégén, a Stoke City elleni 1-1-es bajnokin megszerezte első pontját a fekete-fehérek menedzsereként, ez azonban még kevés a bentmaradáshoz.

    A Newcastle-t jelenleg két pont választja el a túlélést jelentő 17. helytől, hat meccsük maradt arra, hogy ezt a hátrányt ledolgozzák.

    Legközelebb a Tottenham ellen bizonyíthatnak Shearer fiai, ami nem lesz könnyű feladat, a mester szerint azonban csapata készen áll bárkivel felvenni a harcot a pontokért.

    “Azt hiszem, a Stoke elleni találkozó utolsó félórájában megmutattuk, hogy készek vagyunk harcolni, sőt azt is, hogy jól is tudunk játszani, ami mindenkinek nagy lökést adott” – mondta Shearer.

    “Nagyon nehéz volt beletörődni a Chelsea elleni meccs után, hogy nem szereztünk pontot, most viszont teljesen más a helyzet, mert ha csak egy ponttal is, de közelebb kerültünk a célunkhoz.”

    “Az nem lehet kérdés, hogy a játékosaimban megvan a kellő bátorság, ezt az edzéseken is rendre megmutatják és remélhetőleg a Tottenham ellen is így lesz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: