• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney: “Capello a siker kulcsa”



    Wayne Rooney jól tudja, Fabio Capello minden követ megmozgat majd, hogy sikerre vezesse Angliát a jövő évi világbajnokságon.

    Fabio CapelloA Manchester United csatára szerint az olasz mester mindenre kiterjedő figyelme és önbizalom építő taktikája meglátszik majd az angol nemzeti tizenegyen Dél-Afrikában.

    A Háromoroszlánosok 2010. június 12-én, az Egyesült Államok ellen kezdenek majd Rustenburgban, hat nappal később Fokvárosban csapnak össze Algériával, utolsó, Szlovénia elleni csoportmeccsükre pedig Port Elizabethben kerül majd sor június 23-án.

    “Ha a selejtezők során tapasztaltakból indulok ki, akkor azt kell mondanom, hogy a szövetségi kapitány és a szakmai stáb többi tagja minden követ meg fog mozgatni a siker érdekében. Minden játékos jól tudja, hogy mit várnak el tőlünk a szurkolók” – mondta Rooney.

    “A csapat tele van önbizalommal, ami Capellónak köszönhető. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy önbizalmat önt a játékosaiba. Érdekes lesz megfigyelni, hogy hogy dolgozik a vb-n. Elképesztő, hogy minden apró részletre odafigyel.”

    A fiatal támadó szerint az USA lesz az angolok legnagyobb riválisa a csoportban, és az Evertonban védő Tim Howardot emelte ki kulcsjátékosukként.

    “Senki sem mehet biztosra, ha a világbajnokságon olyan csapat ellen kell kezdenie, mint az Egyesült Államok. Már sok vb-n vettek részt és a játékosaik többnyire erős bajnokságokban szerepelnek.”

    “Tim Howard egy klasszis kapus és rendkívül tapasztalt. A Manchester Unitedben is sokat tanult, most pedig az Everton játékosa.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: