• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “Van még mit tanulnunk”  Wayne Rooney szerint az angol válogatottnak sokat kell még javulnia, ha valóban esélyesként szeretne indulni a jövő nyári világbajnokságon.

  Wayne RooneyMiután nem sikerült kijutnia a 2008-as Európa-bajnokságra, Anglia hatalmas lépéseket tett a fejlődés útján Fabio Capello irányítása alatt.

  Sokan már most a dél-afrikai vb nagy esélyeseként emlegetik a szigetországiakat, de Rooney tudja, nagyon hosszú út áll még a csapat előtt.

  “Természetesen nem esélytelenekként vágunk neki a tornának, de van még mit tanulnunk, ha valódi esélyesekként szeretnénk Afrikába utazni” – mondta a Manchester United támadója.

  “A selejtezők során jobb eredményeket értünk el, mint a barátságos meccseken. Persze sikerült legyőznünk a németeket, de Brazília sokkal keményebb ellenfél lesz, jelenleg az övék a világ legerősebb válogatottja. Nem lesz könnyű dolgunk.”

  “A lehető legjobban kell játszanunk, ha nyerni szeretnénk.”

  A Háromoroszlánosok keretéből olyan nevek hiányoznak, mint Rio Ferdinand, Steven Gerrard vagy Frank Lampard, ezért nagyon fontos, hogy Rooney kihasználja az előtte adódó lehetőségeket a Katarban megrendezésre kerülő meccsen.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: