• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney nem tűz ki célt maga elé  Wayne Rooney tegnap, az AC Milan elleni BL-meccsen átlépte a harmincgólos álomhatárt, és egyelőre ő sem tudja, mennyinél fog megállni.

  A Manchester United továbbjutása egy percig sem forgott veszélyben, a 3-2-es előnyből induló vörös mezesek sima 4-0-s sikert arattak.

  Az első két gólt Rooney szerezte, akit így már csak 12 találat választ el attól, hogy megismételje Cristiano Ronaldo két szezonnal ezelőtti teljesítményét. A portugál akkor minden sorozatot egybevéve 42 alkalommal volt eredményes.

  A Unitedre még kilenc bajnoki és, ha minden jól alakul a számukra, öt Bajnokok Ligája-mérkőzés vár, melyek során bőven lesz még esélye gólokat szerezni a remek formának örvendő 24 éves támadónak.

  Ő azonban nem tekint ennyire előre, csak az érdekli, hogy meccsről-meccsre segítse csapatát.

  “Örülök neki, hogy sikerült még két gólt szereznem, de nem tűztem ki célt magam elé. Továbbra is szeretnék gólokat lőni, ennyi” – mondta a korábbi Everton-játékos.

  “Remek eredményt értünk el és mindenki boldog, hogy továbbjutottunk. Nincs más dolgunk, mint figyelni, hogy kivel sorsolnak össze minket.”

  “Nem kaphatunk könnyű ellenfelet, a Bajnokok Ligája ezen szakaszában már csak jó csapatok vannak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: