• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Messi: “Mindent az újságírók találtak ki”  A Barcelona argentin válogatott csatára, Lionel Messi cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a Manchester Cityhez igazolna.

  Lionel MessiA dél-amerikai játékos elmondta, nem áll szándékában csatlakozni a Cityhez és szerinte az egészet csak az újságírók találták ki.

  Korábban Messi már többször elmondta, hogy szeretne a katalán sztárgárdánál maradni, ezzel meghálálva mindazt, amit a klub gyerekkorában tett érte.

  “Ha minden csak rajtam múlna, a pályafutásom végéig a Barcelonát szolgálnám, egyetlen más klub sem jöhetne számításba. A nemrég felröppent pletykákban semmi igazság nincs.” – mondta az argentin.

  A Barca az utóbbi hetekben sokat vesztett kezdeti lendületéből, de Messi célja továbbra is a Bajnokok Ligája megnyerése.

  “A Bajnokok Ligája a legkeményebb sorozat, meccsről meccsre nehezebb, de mindenkit meg kell vernünk, ha nyerni akarunk.”

  “Ilyen játékosállománnyal képesek lehetünk megverni bárkit. Itt van Xavi, Iniesta és Dani Alves, ilyen kerettel szinte lehetetlen nem gólt lőni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: