• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Eto’o beszélt az MU elleni meccsről  Samuel Eto’o meglepő kijelentést tett, saját elmondása szerint távozni fog a Nou Campból, ha a Barcelona nem győzi le a Manchester Unitedet.

  setoomu.jpgA kameruni válogatott támadó volt Lionel Messi mellett a másik olyan sztárjátékos, aki még nem beszélt arról, hogy rosszul érzi magát a Barcánál, de most ez is megtörtént.

   

  “Ha a következő szezon is olyan lesz, mint ez, akkor igen, távozni fogok. Trófeákat akarok nyerni, ha ez itt nem sikerül, akkor majd máshol próbálkozom.” – mondta Eto’o.

   

  Ami a Bajnokok Ligáját illeti, az afrikai játékos elismeri, hogy a Manchester United a favorit, de szerinte a Barcelona felboríthatja a papírformát.

   

  “A Manchester United az esélyes, de ilyen párosításoknál mindig ki kell várnunk a meccsek végét. Extra motivációt jelent, hogy a favorit ellen kell játszanunk.”

   

  “A Barca nem mondhatja el magáról, hogy sokszor megnyerte volna a BL-t, de nagyon szeretnénk megszerezni a harmadik ilyen trófeánkat. Biztos vagyok bene, hogy nyerni fogunk és eljutunk a moszkvai döntőbe.”

  Forrás: goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: