• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-38.forduló-Beharangozó!



    A zárófordulóban a bajnoki cím még kérdéses, így meglehetősen sok izgalomra lehet számítani vasárnap délután.
    A Premier League logója
    Cardiff-Chelsea
    A Chelsea számára a meccsnek csak annyi tétje lehet, hogy 2. vagy 3. lesz a csapat a szezon végén.
    Ha a Chelsea nyer, és a Pool kikap, akkor a londoniak felérhetnek a 2.helyre, viszont nem várható az, hogy Gerrardék ne tennének meg mindent a győzelemért, így elég tét nélküli meccs várható itt.
    A Cardiff már kiesett, a kérdés csak az lehet, hogy 18, 19 vagy a 20.helyen végeznek majd.
    Sok gólos meccset várok, egy vendég győzelemmel.

    Fulham-Crystal Palace
    A Fulham már kiesett, így leginkább csak egy szép búcsúra hajt itt.
    A Palace szerintem nyerni fog, lévén, hogy sokkalta jobb formában vannak mostanság, mint Stekelenburgék.
    Tét nélküli meccs, ahol nem várok sok gólt.

    Hull-Everton
    A Hull már nagyon várja a Kupa döntőjét, jövő szombaton, így nem nagyon várom azt, hogy megfeszülnének most a pályán.
    Nem úgy az Everton, amelytől Mirallas és Oviedo hiányzik majd. A liverpooliak szerintem nyerni fognak, hogy győzelemmel fejezzék be a szezont, valamint azért, hogy biztosan meglegyen nekik az 5.hely, ami az EL mellett még több pénzt is jelenthet számukra.

    Liverpool-Newcastle United
    A szarkák az elmúlt fordulóban újra nyertek hosszú szenvedés után, viszont nem hiszem azt, hogy ma bármi esélyük lenne a győzelemre. A Poolnak még van halvány esélye arra, hogy bajnok legyen, és Suarezék ebbe kapaszkodnak. Kétlem azt, hogy a szarkáknak nagy esélye lenne az Anfielden. Nyerni fog a Liverpool, de a sorsa már a Cityn múlik.

    Manchester City-West Ham United
    A City ha nyer, akkor bajnok. Tudják ezt a Citynél is, és ez valamennyire nyomást helyezhet majd rájuk, ami valamelyest blokkolhatja majd őket. A City hasonló helyzetben volt amikor utoljára bajnok lett. Akkor a QPR ellen nyertek, és most szerintem nyerni fognak a West Ham ellen. Szakadó esőben 4-0-ra győzték le a Villat, de nem volt eleinte ennyire sima azért az a meccs.
    A West Ham számára már tét nélküli a meccs, amely akár előnyt is jelenthet nekik. Az esélyesség terhe se őket nyomja, így felszabadultan játszhatnak.
    Szerintem nyerni fog a City, de a kalapácsosok megnehezítik majd a dolgukat.

    Norwich-Arsenal
    Totál tét nélküli meccs, mivel az ágyúsok 4.ek, míg a Norwich kiesett. A kanáriknak csak nagyon lehetetlen helyzetben jöhet össze a bennmaradás, lévén, hogy a WBA sokkal jobb gólaránnyal rendelkezik.
    Az ágyúsok szerintem nyerni fognak a szezont nagy reményekkel kezdő Norwich ellen, akik jövőre újra a Championshipben próbálkozhatnak.

    Southampton-Manchester United
    A szimpatikus kis csapat játszik a címvédő ellen, amelynek borzalmas volt az idei szezonja.
    Nyílt sisakos meccset várok, ahol a MU mindenképpen nyerni akar, mivel várhatóan jövőre nagy változások lesznek a csapatnál, Van Gaal érkezésével.
    Giggs számára lehet ez lesz az utolsó meccs a MU padján, így ez extra motivációt jelenthet nekik.
    Nyerni fog a MU, de szerintem gólt szerez majd a hazai csapat is.

    Sunderland-Swansea
    A fekete macskák elég sokáig voltak az utolsó helyen a szezon során, viszont megnyerték utóbbi 4 meccsüket, így pedig összejött nekik a nem várt bennmaradás. Most már felszabadultan játszhatnak, és szerintem nyerni is fognak hazai pályán az ellen a Swansea ellen, amely szintén nincs annyira pocsék formában, de azért a Sunderland nagyobb lendületben van, és a bennmaradás kiharcolása is nagyot lökhet majd rajtuk most.

    Tottenham-Aston Villa
    A Spurs ha nyer, akkor sem nagy esélye van elkapni az Evertont, mivel 3 pont és 19 gól a különbség a 2 csapat között.
    Így a Spurs számára a meccs tétje csak az, hogy szépen fejezzék be a szezont. Sok pénzt öltek a csapatba, a BL hely viszont nem lett meg a csapatnak. A Villa a nem túl dicsőséges 15.helyen áll, és talán meglehet nekik a 12.hely, viszont ez se feltétlenül jelent túl nagy motivációt majd nekik.

    West Brom-Stoke
    A West Brom matematikailag még kieshet, viszont ahhoz lehetetlen számú góllal kellene kikapjon, míg a Norwich le kellene győzze az Arsenalt, így biztosra vehető a WBA bennmaradása.
    A Stoke viszont nem adja könnyen magát, mivel a csapat megfoghatja a 9.helyet is, lévén, hogy a Newcastle a bajnoki címért harcoló Poollal játszik majd, és nem hiszem, hogy nyerne. Egy győzelem esetén a Stoke így a 9.helyen fejezheti be a szezont, ami több pénzt jelentene nekik.
    Szerintem a Stoke nyerni fog, és behúzza a 9.helyet, viszont 0-1-nél nem várok többet.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal), Sérülés, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: