• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-31.forduló-Beharangozó!  A 31.fordulóban számos jó meccsre van kilátás, ezek közül viszont kiemelkedik a nyitómeccs, a Chelsea-Arsenal.313px-Premiership_trophy

  Chelsea-Arsenal
  Izgalmas meccs lesz ez, mivel a Chelsea vezet, viszont az Arsenal lehet kipihentebb, lévén, hogy Mou csapata a héten még BL-t játszott.
  A kékek az elmúlt fordulóban kikaptak, viszont a Galatat sikerült kiejtsék, ez viszont új lendületet adhat nekik.
  Az Arsenalnál sok a sérült, viszont ez az egész szezonra igaz volt, így nem hiszem azt, hogy feltétlenül kizáró feltétel lenne.
  Sok gólra számítok már a tét miatt is, bár mindkét csapat védelme elég erős. Az Arsenalról viszont érdemes tudni azt, hogy ha legyőzik most a Chelseat, akkor várhatóan meg is fogják előzni őket, lévén, hogy 4 pontra vannak tőlük, bár 1 meccs hátrányban vannak.

  Cardiff-Liverpool
  A Pool nyerni fog ezen a meccsen: még van esélyük a bajnoki címre, és ehhez 10 körömmel ragaszkodni fognak. A Cardiff Solskajerral a padon sem a legjobb, így nagy ellenállásra nem számítok tőlük.
  Suarez meg Sturridge valószínű szétszedik a walesi csapatot, hogy így tartsák életben bajnoki reményeiket.

  Everton-Swansea
  Az Everton csapata jelenleg a 6.helyen áll, viszont elég nagy esélye van arra, hogy elkapja az utolsó EL helyet, lévén, hogy csak 2 pontra van a Spurstől, de 2 meccsel kevesebbet játszottak a liverpooliak, így egy jobb befutóval megfoghatják az EL helyet.
  A Swansea a 14., 4 pontra a kieséstől, de nem hiszem, hogy az Everton ellen fogják megszerezni a bennmaradáshoz szükséges pontokat.
  Az Everton erős csapat, bár támadásban nem jeleskedik annyira, így nem sok gólt várok erre a mérkőzésre.

  Hull-WBA
  A West Brom futhat ki motiváltabban erre a meccsre, lévén, hogy csak 3 pontra van tőlük a kiesés, így mindent meg fog tenni Gera csapata azért, hogy legalább egy pontot elhozzon.
  A tigrisek viszont hazai pályán meglehetősen erősek, bár az utolsó 4 meccsükön csak 3 pontot tudtak szerezni mindent összevetve.
  Sok gól nem várható ide, és egy döntetlent sem lehet kizárni.

  Manchester City-Fulham
  A City számára hazai pályán csak a győzelem lehet elfogadható egy olyan csapat ellen, mint a Fulham.
  Magathhal az élen talán picit jobb a Fulham, de a City kerete bombaerős, és a szezonjuk csak akkor lehet sikeres, hogyha megnyerik a bajnoki címet.
  Vesztett pontok tekintetében már ők állnak jobban, és most még közelebb kerülhetnek a Chelseahez, mivel az Arsenal is elég erős.
  A City nyerni fog hazai pályán, bár nem feltétlenül lesz könnyű dolguk, mivel a Fulham valószínű bunkerfocit játszik.

  Newcastle-Crystal Palace
  A szarkák nem éppen a legrosszabb formában vannak, bár annyira nagy szükségük nincs a 3 pontra. A bennmaradás meglesz nekik, és csak pénzügyileg lehet jó számukra az, hogyha a 8.helyen végeznek, vagy esetleg a 7.en. Motiváció szempontjából tehát nincs könnyű dolga Pardewnek. A Palacenál ezzel viszont nincs probléma, mivel nagyon közel állnak a kieséshez.
  Sok gól nem várható ide, bár a Newcastle képes a csodákra mindenféle értelemben.

  Norwich-Sunderland
  A Sunderlandet legalább 1 pontra esélyesnek tartom ezen a meccsen. A Norwich nincs annyira nagy formában, és ezt a Sunderland most meglovagolhatja. A fekete macskák 3 meccs mínuszban vannak, de csak 3 ponttal lemaradva, így a bennmaradás simán meglehet nekik, és szerintem meg is lesz.
  A kanárik ellen minden esélyük megvan, és szerintem ezt ki is fogják most használni.

  West Ham-Manchester United
  A MU csapata a BL-ben Van Persie(ő hiányozni fog) mesterhármasával ment tovább az Olympiakos ellen. A West Ham viszont egész szépen teljesít idén, így minden esélyük megvan a MU ellen, amely azért nem éppen a legfényesebben teljesít ebben a szezonban.
  A West Ham számára még mindig nagy skalp lehet, ha legyőzi a címvédőt, és szerintem valamennyire élni is fognak ezzel a lehetőséggel. Az elmúlt 2 vereség után csak még paprikásabb kedvük lesz, és szerintem legalább 1 pontot otthon fognak most tartani.

  Tottenham-Southampton
  Érdekes meccs lesz ez is, mivel a Spurs kiesett az EL-ből, de a szentek legalább jó formában vannak.
  A Southamptonnak így legalább 1 pontra esélyük lehet, mivel a Tottenham csapata nem éppen a legjobb időszakát futja most.
  A szentek szezonja magához képest elég jól alakul, így aki egy kockázatosabb tippet akar, annak mindenképpen érdemes legalább egy X2-t bepróbálni.

  Aston Villa-Stoke
  A Villa az elmúlt fordulóba le tudta győzni a Chelseat, így minden esélye megvan arra is, hogy a Stoke ellen is tovább tudja majd vinni a jó szériát.
  A Stoke ragaszkodik régi önmagához idén is, így nem hiszem azt, hogy túl sok találat várható ezen a meccsen. A Villa csapata sem feltétlenül a gólgazdag meccsekről volt híres az utóbbi időben, ha olyan csapattal játszott, amelynek jobb volt valamennyire a védelme.
  A Stoke van annyira masszív, hogy valamennyire állni tudja a rohamokat, bár 1 ponttól többet nem várok tőlük semmiképpen.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: