• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-29.forduló-Beharangozó!  A 29.forduló megint csonka forduló lesz csak, lévén, hogy ezen a hétvégén az FA-Kupában is lesznek meccsek.313px-Premiership_trophy

  WBA-Manchester United
  A MU mindent meg fog tenni azért, hogy a lehető legfeljebb végezzen a bajnoki tabellán. A csapatnak minden esélye meg is van arra, hogy egy EL helyet megfogjon, bár meglehetősen sok válogatottba adott játékost a United, ami hátrányt jelenthet, a fáradtság miatt.
  A WBA mindig képes meglepetést okozni, és most is erre készülnek, mivel nagy szükségük van minden egyes pontra, mivel csak a 17.helyen állnak.

  Cardiff-Fulham
  X2. A Fulham nem feltétlenül annyira rossz, mint amennyire azt a helye mutatná, és Magathhal a padon most képesek is lehetnek bennmaradni.
  Solskajerral a padon se megy a walesieknek, akik most a pont mögöttük levő csapatot fogadják.
  A londoniak mindent meg akarnak tenni azért, hogy elmozduljanak a 20.helyről, és most szerintem el is fognak.

  Crystal Palace-Southampton
  A Palace nem rossz teljesítményt mutat Pulissal a padon, és most is esélyesek legalább 1 pontra annak ellenére is, hogy a szentek nem rosszak. A vendégek utolsó 2 meccsükön nem nyertek, így valamelyest bennük lehet egy visszavágási vágy, viszont Pulist ismervén, nem kell sok jóra számítani ezen a meccsen.

  Norwich-Stoke
  Tipikus kevés gólos meccsnek néz ez ki. A Stoke alapból nem játszik sok gólos meccset, és egy olyan Norwichhoz látogat el most a csapat, amely szintén nem a gólszerzésben jeleskedik.
  Hajtós meccs lesz ez, talán a Norwich egy hajszállal erősebb.

  Chelsea-Tottenham
  A Chelsea és a Tottenham meccse néz ki ennek a fordulónak a legjobb meccsének, lévén, hogy a Spurs jó formában van, míg a Chelsea csapata az 1.helyről várja ezt a fordulót, és ott is marad majd, mivel az Arsenal és a City is az FA-Kupában játszanak most.
  A Chelseat érzem erősebbnek, és a hazai pálya is őket segíti. Mourinho taktikája érdekes lehet, bár hazai pályán nem állhat be védekezni a Chelsea. Annyira van azért jó a Spurs is, hogy 1 gólt szerezzen, de szerintem a Chelsea fog nyerni itt, egy legalább 3 gólos meccsen.

  Az Arsenal-Swansea, Newcastle-Everton meccsek március 25.én, míg a West Ham-Hull, Liverpool-Sunderland meccsek március 26.án lesznek lejátszva. A Manchester City-Aston Villa meccs új időpontját még nem tűzték ki.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: