• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-20.forduló-Beharangozó!  A 2014-es év első fordulójában számos érdekes meccs lesz, ezek közül pedig kiemelkedik a Manchester United-Tottenham találkozó.
  313px-Premiership_trophy
  Swansea-Manchester City
  A Citynek idegenben nem lesz könnyű dolga, mivel a hattyúk nem feltétlenül vannak rossz formában, bár a 3 döntetlen nem mutat épp ideálisan.
  A City viszont jó formában van, legutolsó 4 meccsét megnyerte, bár ezekből csak a Fulham ellen játszottak idegenben, míg a Pool-Palace-Arsenal hármassal az Etihadban mérkőztek meg. Nem lesz könnyű dolguk Walesben, viszont még Agüero nélkül is van annyira erős a City, hogy győzni tudjon.

  Arsenal-Cardiff
  A Cardiff nem a legszebb időszakát éli meg most, viszont az Arsenal meg nagy formában van. A legutóbbi meccsén a Newcastlet győzték le az ágyúsok, míg a Cardiff csak X-re volt képes.
  Az Arsenal a lehető legtovább akar az élen maradni, emiatt pedig most nyerniük kell, és nyerni is fognak. Nem lenne túl meglepő az sem, hogyha kiütéses győzelmet aratna a hazai csapat.

  Crystal Palace-Norwich
  Szép kis alsóházi rangadót játszanak egymással a csapatok, amelyen egy döntetlen is simán kijöhet.
  A Palace nem a legrosszabb formában van mostanság, és most már nem is állnak kieső helyen. A Norwich csapata sem gyengébb, mint a Palace, viszont idegenben nem feltétlenül ők az esélyesek. Pulissal a hazai csapat jobban mutat már, és a szurkolók is a bennmaradásban reménykednek.
  Egy nagyon szűk hazai győzelem várható erre a meccsre, de egy undert inkább érdemes megpróbálni.

  Fulham-West Ham
  Tipikus kiesési rangadóra kerül sor a Craven Cottageon. Tipikus 3 esélyes meccs, amin bárki nyerhet, bár meglepő lenne az, hogyha a West Ham pont nélkül menne haza, főleg azután, miután a Fulham 6 góllal kapott ki az elmúlt meccsen a Hull City csapatától.
  A West Ham az elmúlt fordulóban nem rossz meccsen szerzett egy pontot a West Brom ellen, amelyiken 3 gólt lőtt. Most se várható túlzottan az, hogy túl kevés gól lenne, bár a West Ham egy picivel jobb formában van.

  Liverpool-Hull
  A Pool csapata számára nem volt feltétlenül jó az elmúlt 2 meccs, mivel az 1.helyről estek vissza a vörösök az 5.re.Ez is mutatja, hogy milyen szoros az élmezőny. Most viszont olyan meccset játszanak, ahol egyértelműen ők az esélyesek, és szerintem ezt a meccset be is tudják majd húzni.
  A tigrisek az elmúlt fordulóban 6 góllal nyertek a Fulham ellen, viszont idegenben amúgy sem túl fényesek, és nem várható az, hogy a Pool ellen változna ez meg.
  A Pool hazai pályán nyerni fog most, bár nem várható az, hogy egyből a dobogóra lépnének fel, mivel az előttük álló csapatoknak is nyerhető meccseik lesznek.

  Southampton-Chelsea
  A szentek ebben a szezonban elég szépen teljesítenek, még úgy is, hogy most kikaptak az Evertontól az utolsó fordulóban.
  A szentek nem rosszak, viszont a Chelsea van annyira erős, hogy ellenük is győzni tudjon.A londoniak bajnoki címet akarnak ünnepelni a szezon végén, amitől nem állnak feltétlenül messze, mivel csak 2 pontra van tőlük az 1.helyen álló Arsenal csapata. A Chelsea az utóbbi időben nem feltétlenül jeleskedik a gólszerzésben, bár a Pool ellen berámolt 2 gól pont elég volt. A védelem stabilnak tűnik viszont, és ez kompenzálni tudja azt a támadószekciót, amely nem feltétlenül a legjobb formában játszik mostanság.

  Stoke-Everton
  Az Everton jó formában van, legutóbbi meccsét is megnyerte, ezzel pedig feljött az év elején célként kitűzött 4.helyre. A liverpooliak ezt a jó formát akarják majd továbbvinni most is, ami várhatóan sikerülni is fog nekik.
  A Stoke nem feltétlenül gyenge csapat, főleg ha a védelemről van szó, viszont annyira nem jók, hogy le tudják győzni az Evertont.
  A meccsen nem lesz valami sok gól, viszont a vendégek nyerni fognak.

  Sunderland-Aston Villa
  Érdekes meccs lesz ez, amin egyik csapatról sem mondhatjuk el feltétlenül azt, hogy esélyes lenne.
  A fekete macskák hazai pályán nem rosszak, és a formájuk sem éppen a legrosszabb, mivel az utolsó 4 meccsükön nem kaptak ki, bár az is igaz, hogy 1 győzelmet szereztek ezalatt.
  A Villa utolsó 5 meccsén pont fordított a kép, mivel 4 alkalommal kaptak ki, és mindössze csak az utolsó fordulóban szedtek össze 1 pontot.
  A Sunderland nem feltétlenül esélyes otthon, viszont jobb formában vannak, és hazai pályán egy szűk győzelem összejöhet nekik.

  WBA-Newcastle
  Az idén inkább az élmezőnyhöz tartozó Newcastle az elmúlt fordulóban szűk vereséget szenvedett az Arsenaltól, viszont most vissza akarnak vágni, mivel a vereség által a 8.helyre csúsztak vissza.
  A West Brom az utolsó 3 meccsén csak 3 döntetlent ért el, ami most sem kizárható. A Newcastle nagyon jó, erősebb is, mint a West Brom, a hazai pálya előnye miatt viszont benne van a meccsben egy X is, főleg úgy, hogyha tudjuk azt, hogy a West Brom 9 döntetlent játszott már idén, amivel vezet ilyen téren.

  Manchester United-Tottenham Hotspur
  A forduló rangadója kezdődik a legkésőbb, viszont ez az a mérkőzés, amelyet a legnagyobb érdeklődéssel várnak.
  A MU nagyon jó formában van, 4 meccses győzelmi szériában, míg a Tottenham nemrég váltott edzőt, akivel meg tudta szerezni az elmúlt fordulóban a hazai győzelmet, amely legutoljára októberben sikerült neki.
  A MU elég erős ahhoz, hogy most le tudja győzni a még átalakulás alatt álló Tottenham csapatát.
  A Spursnél a probléma az, hogy nem nagyon tudnak gólt szerezni idén, bár az utolsó meccsen végül eleredt a gólcsap, így nem lesz könnyű dolga annak a Unitednak, amely idén még nem a legbiztosabb.
  Mindkét csapat támadó részlege erős, a hiányzók ellenére is, így egy sok gólos meccs várható az Old Traffordra.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: