• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-26.forduló-Beharangozó!



    A hétközi forduló kedden este kezdődik, és szerda este ér véget.A Premier League logója

    Cardiff City-Aston Villa
    A Villa nem feltétlenül rossz, és a Cardiff az elmúlt fordulóban sikeresen kikapott a Swansea csapatától, így nincsenek épp a legnagyobb formában.
    Solskajernak még nagyon sok dolga lesz a csapattal, ha benn akarja azt tartani, viszont ezen a meccsen szerintem legfeljebb csak 1 pont nézhet ki neki, így egy X2vel érdemes lehet ezen a meccsen próbálkozni.

    Hull City-Southampton
    Erős csapat a Hull otthon, de az elmúlt fordulóban idegenben is nyerni tudott, bár ehhez kellett az is, hogy egy emberrel többel játsszon a meccs nagy részében.
    A mostani meccsen is legalább 1 pontra lehet számítani, de nem feltétlenül lesz egy sima győzelem is, mivel a szentek is elég jó formában vannak mostanság, így nem elhanyagolható opció egy döntetlen sem.

    West Ham-Norwich
    Hazai pályán inkább a West Hamre tennék lévén, hogy az elmúlt fordulókban egyre javuló formát mutatnak a londoniak
    A Norwich nem hiszem, hogy egy 0-0nál többre mennének most, bár a City elleni döntetlen után meglehetősen pörgősek lesznek a kanárik.
    Sok gól nem várható viszont ezen a mérkőzésen.

    WBA-Chelsea
    Egyre rosszabb a helyzet a West Bromnál, és ezt most az is tetézi, hogy a Chelsea jön hozzájuk, amely csapat a vezetést is átvette az elmúlt fordulóban.
    Mou csapata ezt tovább akarja vinni, így nem látom okát annak, hogy miért ne nyerne a kék csapat idegenben.

    Arsenal-Manchester United
    A forduló rangadóját egyik csapat sem várja jó formában, és mindkettőn nagy a nyomás a forduló előtt.
    Az Arsenal elvesztette az 1.helyet az elmúlt fordulóban, viszont most nem nagy sanszuk van arra, hogy visszavegyék, mivel könnyű meccse van a Chelseanek.
    A MU nem a tavalyi már, viszont egy rangadóra mindig fel tudja szívni magát, így nem lehet kizárni azt, hogy legalább 1 pontot elcsípjen az Emiratesben, viszont inkább a hazaiak győzelmére tennék holnap este.

    Stoke-Swansea
    A Swansea nem feltétlenül rossz formában várja a meccset, lévén, hogy a Cardiffot győzték le az elmúlt fordulóban.
    A Stoke az elmúlt körben a szentekkel X-elt, így nem feltétlenül tűnik esélytelennek most sem. A Swansea valamivel erősebb azért, viszont ismerve azt, hogy mit tudnak a Stoke játékosai, nem hiszem azt, hogy nagyon sok gólra lehetne számítani majd.

    Everton-Crystal Palace
    Nem vár könnyű meccs a kicsit akadozó Evertonra hazai pályán a Palace ellen. A Palace egyre feljebb kapaszkodik a tabellán, és nem hiszem azt, hogy bármi más céljuk lenne a szezon végén, mint az, hogy benn maradjanak. Már egész jól állnak, viszont idegenben abszolút nem lesz könnyű dolguk Liverpoolban.
    Az Everton kapott a Pooltól és a Spurstől is nemrég, és elég sok a sérültje most is. Főleg Lukaku hiányát érzi meg Roberto Martinez legénysége, mivel a belga vitte eddig a prímet a gólszerzésben. Ott van helyette Traore, viszont az elefántcsontparti támadó nem kapott még lehetőséget eddig. Mirallas is nagyon jó, viszont ő inkább szélső, nem középcsatár.
    A sok sérült miatt érdemes elgondolkodni azon, hogy pontot szerez a Palace, viszont leginkább az Everton győzelmére érdemes most rakni, mivel az Everton célja még mindig egy BL hely megszerzése.

    Manchester City-Sunderland
    Agüero hiánya nélkül most nem teljesít valami fényesen a City, mivel a Chelsea ellen kikaptak, és a Norwich ellen is csak 1 pontra futotta nekik.
    A City nagyon jó hazai pályán, és most ezt az a Sunderland bánhatja, amely az elmúlt fordulóban kikapott a Hulltól.
    A City csapatától többen is hiányozni fognak, viszont még így is bőven erősebbek, mint a fekete macskák.
    A City kerete a legerősebb a bajnokságban, így Pellegriniék leginkább csak elbukni tudják ezt a bajnokságot, bár elég erős ellenállás várható a Chelsea részéről is.A City viszont most nyerni fog hazai pályán.

    Newcastle United-Tottenham
    A szarkák nem a legjobb formában várják ezt a meccset, viszont nem kizárható az, hogy a Spurs ellen legyen egy kicsi esélyük, főleg hazai pályán.
    A Spurs nyert az elmúlt fordulóban az Everton ellen, így elég nagy lendülettel vágnak neki ennek a mérkőzésnek.
    A Tottenham célja a győzelem lehet, mivel meg akarják lovagolni azt a lendületet, ami most bennük van.
    Nyerni fog a Tottenham, viszont szoros meccsre van kilátás.

    Fulham-Liverpool
    A Fulham az elmúlt fordulóban az Old Traffordról tudott pontot elhozni, így most eléggé felpörögve várják majd hazai pályán a Pool csapatát.
    A vörösök viszont idén meglehetősen jó csapat képét mutatják, amit az elmúlt fordulóban is igazoltak, amikor is simán lenyomták az Arsenal csapatát.
    A Fulham azért sokkal gyengébb, mint az ágyúsok, bár az elbizakodottsággal lehetnek azért problémák a Pool részéről. Nem hiszem viszont azt, hogy félvállról venné Brendan Rodgers csapata ezt a meccset, így egy vendéggyőzelemre érdemes fogadni ezen a meccsen. Jó embereket igazolt a Fulham, de még mindig nem jobbak, mint a Pool, főleg ha megnézzük azt, hogy megint a pályán lesz a Suarez-Sturridge páros.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: