• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-26.forduló-Beharangozó!  A hétközi forduló kedden este kezdődik, és szerda este ér véget.A Premier League logója

  Cardiff City-Aston Villa
  A Villa nem feltétlenül rossz, és a Cardiff az elmúlt fordulóban sikeresen kikapott a Swansea csapatától, így nincsenek épp a legnagyobb formában.
  Solskajernak még nagyon sok dolga lesz a csapattal, ha benn akarja azt tartani, viszont ezen a meccsen szerintem legfeljebb csak 1 pont nézhet ki neki, így egy X2vel érdemes lehet ezen a meccsen próbálkozni.

  Hull City-Southampton
  Erős csapat a Hull otthon, de az elmúlt fordulóban idegenben is nyerni tudott, bár ehhez kellett az is, hogy egy emberrel többel játsszon a meccs nagy részében.
  A mostani meccsen is legalább 1 pontra lehet számítani, de nem feltétlenül lesz egy sima győzelem is, mivel a szentek is elég jó formában vannak mostanság, így nem elhanyagolható opció egy döntetlen sem.

  West Ham-Norwich
  Hazai pályán inkább a West Hamre tennék lévén, hogy az elmúlt fordulókban egyre javuló formát mutatnak a londoniak
  A Norwich nem hiszem, hogy egy 0-0nál többre mennének most, bár a City elleni döntetlen után meglehetősen pörgősek lesznek a kanárik.
  Sok gól nem várható viszont ezen a mérkőzésen.

  WBA-Chelsea
  Egyre rosszabb a helyzet a West Bromnál, és ezt most az is tetézi, hogy a Chelsea jön hozzájuk, amely csapat a vezetést is átvette az elmúlt fordulóban.
  Mou csapata ezt tovább akarja vinni, így nem látom okát annak, hogy miért ne nyerne a kék csapat idegenben.

  Arsenal-Manchester United
  A forduló rangadóját egyik csapat sem várja jó formában, és mindkettőn nagy a nyomás a forduló előtt.
  Az Arsenal elvesztette az 1.helyet az elmúlt fordulóban, viszont most nem nagy sanszuk van arra, hogy visszavegyék, mivel könnyű meccse van a Chelseanek.
  A MU nem a tavalyi már, viszont egy rangadóra mindig fel tudja szívni magát, így nem lehet kizárni azt, hogy legalább 1 pontot elcsípjen az Emiratesben, viszont inkább a hazaiak győzelmére tennék holnap este.

  Stoke-Swansea
  A Swansea nem feltétlenül rossz formában várja a meccset, lévén, hogy a Cardiffot győzték le az elmúlt fordulóban.
  A Stoke az elmúlt körben a szentekkel X-elt, így nem feltétlenül tűnik esélytelennek most sem. A Swansea valamivel erősebb azért, viszont ismerve azt, hogy mit tudnak a Stoke játékosai, nem hiszem azt, hogy nagyon sok gólra lehetne számítani majd.

  Everton-Crystal Palace
  Nem vár könnyű meccs a kicsit akadozó Evertonra hazai pályán a Palace ellen. A Palace egyre feljebb kapaszkodik a tabellán, és nem hiszem azt, hogy bármi más céljuk lenne a szezon végén, mint az, hogy benn maradjanak. Már egész jól állnak, viszont idegenben abszolút nem lesz könnyű dolguk Liverpoolban.
  Az Everton kapott a Pooltól és a Spurstől is nemrég, és elég sok a sérültje most is. Főleg Lukaku hiányát érzi meg Roberto Martinez legénysége, mivel a belga vitte eddig a prímet a gólszerzésben. Ott van helyette Traore, viszont az elefántcsontparti támadó nem kapott még lehetőséget eddig. Mirallas is nagyon jó, viszont ő inkább szélső, nem középcsatár.
  A sok sérült miatt érdemes elgondolkodni azon, hogy pontot szerez a Palace, viszont leginkább az Everton győzelmére érdemes most rakni, mivel az Everton célja még mindig egy BL hely megszerzése.

  Manchester City-Sunderland
  Agüero hiánya nélkül most nem teljesít valami fényesen a City, mivel a Chelsea ellen kikaptak, és a Norwich ellen is csak 1 pontra futotta nekik.
  A City nagyon jó hazai pályán, és most ezt az a Sunderland bánhatja, amely az elmúlt fordulóban kikapott a Hulltól.
  A City csapatától többen is hiányozni fognak, viszont még így is bőven erősebbek, mint a fekete macskák.
  A City kerete a legerősebb a bajnokságban, így Pellegriniék leginkább csak elbukni tudják ezt a bajnokságot, bár elég erős ellenállás várható a Chelsea részéről is.A City viszont most nyerni fog hazai pályán.

  Newcastle United-Tottenham
  A szarkák nem a legjobb formában várják ezt a meccset, viszont nem kizárható az, hogy a Spurs ellen legyen egy kicsi esélyük, főleg hazai pályán.
  A Spurs nyert az elmúlt fordulóban az Everton ellen, így elég nagy lendülettel vágnak neki ennek a mérkőzésnek.
  A Tottenham célja a győzelem lehet, mivel meg akarják lovagolni azt a lendületet, ami most bennük van.
  Nyerni fog a Tottenham, viszont szoros meccsre van kilátás.

  Fulham-Liverpool
  A Fulham az elmúlt fordulóban az Old Traffordról tudott pontot elhozni, így most eléggé felpörögve várják majd hazai pályán a Pool csapatát.
  A vörösök viszont idén meglehetősen jó csapat képét mutatják, amit az elmúlt fordulóban is igazoltak, amikor is simán lenyomták az Arsenal csapatát.
  A Fulham azért sokkal gyengébb, mint az ágyúsok, bár az elbizakodottsággal lehetnek azért problémák a Pool részéről. Nem hiszem viszont azt, hogy félvállról venné Brendan Rodgers csapata ezt a meccset, így egy vendéggyőzelemre érdemes fogadni ezen a meccsen. Jó embereket igazolt a Fulham, de még mindig nem jobbak, mint a Pool, főleg ha megnézzük azt, hogy megint a pályán lesz a Suarez-Sturridge páros.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: