• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-10.forduló-Beharangozó!



    A 10.forduló rangadójára az Etihadban kerül sor, ahol a City fogadja a Unitedot, viszont van még több érdekes meccs is.premier-league-icon

    Newcastle-Liverpool
    A szarkák nagy formában vannak, és akár még esélyük is lehet a Pool ellen, amely szintén nincs valami nagy formában.
    Végre betalált Balotelli, ami reményt adhat a vörösöknek, viszont a Newcastle a Ligakupában kiejtette a Manchester City csapatát, így nagy lehet az optimizmus.
    Egy gólgazdag meccsen legalább 1 pontra jónak tartom a Newcastlet.

    Arsenal-Burnley
    1es. Nem nagyon van mit ragozni tovább. Az ágyúsok kerete még egy rakás sérülttel is sokkal erősebb, így nem nagyon látom azt, hogy miért ne nyernének hazai pályán az ágyúsok.

    Chelsea-QPR
    Ez már egy kicsit érdekesebb, mivel a QPR az elmúlt fordulóban le tudta győzni a Villat, bár a Chelsea teljesen más kategória.
    A Chelsea nagy formában van, és a londoni derbin simán fog nyerni. A kékeknél a csatárproblémák Costa esetleges visszatérésével enyhülhetnek, bár Remy még most se játszhat.

    Everton-Swansea
    Az Everton csapata kezd formába lendülni, és a Swansea ellen is megvan minden esélyük arra, hogy 3 ponttal többel zárják a fordulót.
    Az Evertonnál Eto’o és Lukaku is betalált az elmúlt fordulóban. Martinez meg is dicsérte a veterán támadót, akinek kitarthat a jó formája később is.
    A Swansea az elmúlt fordulóban nyerni tudott, most viszont max. 1 ponttal kell majd beérjék.

    Hull-Southampton
    A tigriseknek nincs rossz csapata, viszont eléggé hajlamosak a döntetlenre.
    A szentek kirobbanó formában vannak, és ez most folytatódni fog. A Soton csapata erős, és idegenbe azzal a tudattal mehet, hogy ha nem kap ki, akkor a City előtt maradhat.
    Egy X2 mindenképpen kinéz ebből a meccsből, amely tippet elősegíti az a tény is, hogy a Hull eddigi 9 meccséből 5 alkalommal született döntetlen.

    Leicester-WBA
    Alsóházi rangadó, amelyen a nem túl jó formában levő rókák fogadják a West Bromot.
    A meccsből simán kinézek egy döntetlent, amely valamilyen szinten mindkét csapatnak jó lenne, mivel a Leicester így pontot szerezne 2 vereség után.
    A West Brom és a Leicester is meglehetősen sok gólos meccseket játszik, így bőven van esély arra, hogy ezen a meccsen is lesz legalább 3 gól.

    Stoke-West Ham
    Legalább X2. A West Ham az előző fordulóban le tudta győzni a Cityt, amely nem nagyon van formában, míg a Stoke a szentektől kapott ki.
    A West Ham nagy formában van, és ennek köszönhetően jelenleg BL-t érő helyen áll. Rég volt ilyen magasan a 2.osztályt is megjáró vendég csapat, így mindent megtesz majd, hogy a szezon végén legalább egy európai kupahelyet megfogjon.
    A Stoke szokásosan kevés gólos csapat, és most sem érdemes többre számítani, mint 2 gól.

    Manchester City-Manchester United
    A forduló rangadóján az egymás után 2 vereséget elszenvedő City fogadja azt a Unitedot, amely az előző fordulóban elkapott 1 pontot a Chelsea ellen.
    Idegenben nem valami fényes a United, ezt pedig meglovagolhatja Pellegrini csapata. Falcao biztosan hiányozni fog, viszont visszatérhet az eltiltásából Rooney, aki sokat jelenthet ezen a meccsen.
    A Unitednál eddig se a támadással volt probléma, 16 góllal, viszont nagyon sok a bekapott 13 gól.
    A City valamivel jobban áll, viszont a hazaiak se a lehető legjobban állnak jelenleg. A BL-ben sem túl fényes a helyzet, viszont eljött az idő a javításra.
    Nagy meccs várható az Etihadban, ahol szerintem a 2,5 gól feletti tipp simán kellene jöjjön, akárcsak a hazai pontszerzés.

    Aston Villa-Tottenham
    Érdekes meccsre van kilátás,mivel a hazaiak nagyon rossz formában vannak,míg a Tottenham a Newcastletól kapott ki a legutóbbi fordulóban.
    Kiegyenlített meccsre van kilátás, ahol sok gól várható, mivel mindkét csapat vissza akar térni a győztesek útjára.
    A Villa nagyon jól kezdett, de visszaesett, és ez valamennyire igaz a Spursre is.
    Sok gól lesz a meccsen, amelyet bármelyik csapat megnyerhet. Bár a Tottenham az erősebb, viszont a Villa rossz sorozata is meg kell szakadjon egyszer.

    Crystal Palace-Sunderland
    Kiegyenlített meccs ez is,amelyen két olyan csapat találkozik, amelynek egyértelműen a kiesés ellen harcolnak.
    A Palace 1 pontot csípett el a WBA ellen, míg a Sunderland jelenleg 2 vereségnél tart egyhuzamban.
    A Sunderland kerete erősebb valamivel, viszont a Palace csapategysége ki tudja egyenlíteni ezt a különbséget.
    Küzdelmes meccs lesz ez, ahol simán kinéz egy döntetlen is. Az a fajta meccs ez, amelyen az első gól szerzője várhatóan a meccset is behúzza.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Sérülés, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: