• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-8.forduló-Beharangozó!  A válogatott meccsek után újra a klubfocié a főszerep.A szombat kora délutántól hétfő estig tartó fordulóban számos érdekes meccsre van kilátás.premier-league-icon

  Manchester City-Tottenham Hotspur
  A City bajnok akar lenni a szezon végén, viszont ehhez a Chelsea előtt kellene végezzen, amely csapat jelenleg 5 pontra van tőlük.
  A címvédő most azzal a Tottenhammel találkozik, amely a 6., és BL helyben reménykedik. Lenne is esélye a csapatnak erre, viszont nem nagyon hozhat össze több olyan meccset, mint a Pool elleni 0-3.
  A City egyértelműen erősebb, és jobb formában is várja a találkozót.
  A hazaiaktól Mangala valamint Nasri hiányzik majd, viszont őket tudja pótolni Pellegrini, míg a Spurs Naughtont és Walkert kell nélkülözze.
  Nem kevés gólra van kilátás egy olyan meccsen, ahol a hazaiak húzzák be a 3 pontot.

  Arsenal-Hull
  Özil nélkül kell majd az Arsenal legyőzze a Hullt, ami várhatóan sikerülni is fog majd nekik.
  Az ágyúsoknál a sérülésekkel mindig is gond volt, viszont a csapat ezeken valahogy mindig túl tudott lépni.
  Idén talán valamivel merészebb célokat szövögettek az ágyúsok, viszont a Chelsea-City párossal nem nagyon tudnak majd mit kezdeni.
  A Hull nincs feltétlenül rossz formában, viszont az Arsenal hazai pályán nyerni fog.

  Burnley-West Ham
  Az újonc azt a West Hamet fogadja, amely utolsó 3 meccséből 2 meccset megnyert, és most is pontért megy idegenbe.
  A Burnley idén leginkább 0-0 esetén szerzett pontot, bár a Leicester ellen 2-2-t hoztak össze.
  A West Ham egyértelműen erősebb, és idegenben legalább 1 pontot fog szerezni.

  Crystal Palace-Chelsea
  A bajnoki címre hajtó Chelsea látogat el a bennmaradásért harcoló Palacehoz.
  Nagy formában van a Chelsea, de a Palace sem panaszkodhat, mivel az ezt megelőző 3 meccsen 6 pontot szerzett.
  A Chelsea ellen viszont kicsit más lesz a történet, mivel Mourinho csapata egyértelműen a bajnoki címre hajt, ezen a meccsen pedig egyértelműen a győzelemre.
  Minden sorozat megszakad egyszer, viszont a Chelsea jó szériája nem most fog.

  Everton-Aston Villa
  Az Everton nincs valami nagy formában, és most az a Villa érkezik, mely a legutóbbi 3 meccsét elvesztette.
  A liverpooliak a tavalyi jó szezon után idén előrébb készült, viszont most csak a 17., és éppen itt az ideje, hogy megkezdjék a felzárkózást.
  A Villa nagyszerűen kezdte a szezont, 2.helyen is állt, viszont megragadtak a 10 pontnál. Nem feltétlenül gyengébbek, mint a hazaiak, viszont nincsenek valami nagy formában.
  Az Everton hazai pályán nyerni fog, egy sok gólos meccsen, lévén, hogy a Villa mostanában nem csillog a védekezésben, míg az Everton eddig 16 gólt kapott, ami a legtöbb a bajnokságban.

  Newcastle United-Leicester
  Az újonc Leicester látogat el ahhoz a Newcastlehoz, amely eddig 4 pontot szerzett, és amelyiknek kispadján Pardew helye már elég bizonytalan.
  Nem ártana már nyerni a hazaiaknak, hogy így meneküljenek a kieső zónából. Nem lesz könnyű dolguk, a moráljuk sincs valami magasan, viszont elég nagy az esély arra, hogy végre behúzzák idei első meccsüket a szarkák.
  A Leicester az előző fordulóban a Burnleyval játszott 2-2-t. A Newcastle teljesen más játékerőt képvisel azért, bár nem esélytelen a Leicester sem.

  Southampton-Sunderland
  A szentek fogadják hazai pályán a fekete macskákat, és egyértelműen a győzelemre hajtanak.
  Koemant sokan már holland szövetségi kapitányként látnák, viszont a holland jelenleg teljes erejével a szentekre koncentrál.
  A Soton jó formában van, bár az utolsó fordulóban kikapott 1-0-ra a Tottenhamtől, amelynek padján tavalyi edzőjük ült.
  A szentek egyértelműen esélyesek a Sunderland ellen, amely az előző fordulóban 3-1-re tudta legyőzni a Stokeot, bár azelőtt csapnivaló formában volt.
  Hazai pályán egyértelműen ők az esélyesek, és kevesebb sérültjük is van.

  QPR-Liverpool
  A nem valami fényes formában levő Liverpool látogat el az újonc QPR-hoz, amely valahogy benn akarna maradni a szezon végén.
  A QPR csapata jelenleg az utolsó helyen áll, úgy, hogy legutóbbi 2 meccsén 2 vereséget szenvedett.
  A QPR kerete nem néz ki feltétlenül rosszul, viszont a meglehetősen sok új ember miatt még lehet, hogy időre lenne szüksége Redknappnek. A királynő parkőrei jobb helyre lennének hivatottak, mint amelyen most állnak.
  A Liverpool Suarez távozásával jelentőset gyengült, és most még nem nagyon lehet látni azt, hogy ki tudna előrelépni Suarez helyére. Sturridge lehetne esélyes, viszont ő meg idén nincs valami nagy formában.
  A Liverpool a tavaly a szezon elején sorba hozta az 1-0-ás győzelmeket, sokan most is elégedettek lennének ezzel.
  A QPR nincs nagy formában, és enyhén kétséges az, hogy ez pont a Liverpool ellen törne meg.

  Stoke-Swansea
  Az elmúlt fordulóban a Sunderlandtől vereséget szenvedő Stoke fogadja azt a Swanseat, amely 3 győzelemmel kezdte az évet, 1. is volt, viszont azóta nem nagyon találja a helyes irányt, lévén, hogy utolsó 4 meccsén 2 vereséget és 2 döntetlent hoztak össze.
  A Stoke is nyerni akar, viszont a Swansea az, amelyik erősebbek látszik.
  A hattyúkat 1 pontra mindenképpen jónak tartom, köszönhetően a jó formában levő Bony-Sigurdsson párosnak. Az izlandiban nagyon ég a tűz, amit a hollandok ellen szerzett 2 góllal is bizonyítani tudott a héten.

  WBA-Manchester United
  Nem rossz meccsnek ígérkezik a forduló zárómeccse, amelyen a West Brom fogadja a jelenleg 4.helyen álló Manchester Unitedot.
  A WBA az elmúlt fordulóban kikapott a Liverpooltól, és most sem várok más eredményt.
  A Manchester United csapata elég döcögősen indult, viszont még így sem állnak olyan rosszul, lévén, hogy a 2.City mindössze 3 pontra van a csapattól, ami abszolút nem tűnik soknak.
  A keret bivalyerős, és idővel egyre jobban össze is áll. Van Gaal azt mondta, hogy időre van szüksége, viszont egy ilyen meccset mindenképpen be kellene húzzon a csapat.
  A United nagyon sokat tanulhatott a Leicestertől kapott pofontól, mivel azóta 2 győzelmet is összehoztak a vörös ördögök.
  A Unitednál most biztos hiányozni fog az a Wayne Rooney, aki a West Ham ellen kapott direkt pirosat. A helyére léphet viszont Mata, akinek ez lehetőséget adhat a bizonyításra, mivel a spanyolt jelenleg a Juventussal hozzák kapcsolatba.
  Nyerni fog a United ezen a meccsen, viszont egy gólra érdemes számítani a West Bromtól is, mivel a United védelme nem valami nagy formában játszik idén.
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Sérülés, Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: