• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-35.forduló-Beharangozó!  Kevés van már a bajnokságból, így most minden pont aranyat érhet. Sok érdekes meccsre van kilátás most, de a Tottenham-Manchester City meccs tűnik a legizgalmasabbnak.premier league

  Leicester-Newcastle
  Jó formában van a Leicester, legutóbbi 5 meccséből 4et megnyert, épp csak a Chelsea ellen kapott ki.
  Nem jó hír ez a szarkáknak, akik az utóbbi időben nem nagyon nyernek meccset se, és egyre inkább veszélyben van a bennmaradás.
  A meccsen most is inkább a jó formában levő Leicester tűnik esélyesnek. A rókák a szezon végén megfoghatják a bennmaradást.

  Aston Villa-Everton
  X2 legalább.
  Nagy formában van az Everton, amely legutóbbi meccsén a Unitedot győzte le 3 góllal.
  A Villa nem valami nagy formában várja a meccset,és nem hiszem azt, hogy pont a szezon végére feltámadó Everton ellen javulna a csapat teljesítménye.
  Kár, hogy az Everton a szezon végére támadt fel, amikor már legfeljebb csak a 9.helyet tudja megcsípni.

  Liverpool-QPR
  Érdekes meccsre van kilátás az Anfield Roadon, ahol a kevésbé jó formában levő Pool fogadja a bennmaradásért harcoló QPR csapatát.
  A Pool kiesett a Kupa elődöntőjében, és kikapott a Hulltól is a héten, így nem valami fényesen alakult a vörösök sorsa.
  A Pool viszont újra fel kell pörögjenek, ha el akarják érni az EL helyet, mivel a nyakán van a Tottenham és a Soton is, bár a 8.Swansea már jelentősen leszakadt a többiektől. Ez pedig azt jelenti, hogy ha az Arsenal nyeri a Kupát, akkor a 7. hely is Európa Ligát ér, ami jó hír a szezon végére kicsit gyengébben teljesítő vörösöknek.
  Küzdelmes meccset várok az Anfieldre, ahol a több gólra érdemes fogadni.

  Sunderland-Southampton
  Mindkét csapat motiváltan érkezik a meccsre, így pörgős meccsre van kilátás.
  A Sunderland a bennmaradásért harcol, úgy, hogy jelenleg a vonal alatt van. A fekete macskák nem valami nagy formában vannak mostanság, ennek és a Leicester jó formájának köszönhetően pedig már csak a 18.helyen állnak. A szentek kicsit leengedtek a szezon végére, viszont az EL még simán meglehet nekik, akkor ha az Arsenal megnyeri a Kupát, vagy ha beelőzi a Spurs-Pool párost.
  Tudják ezt a Soton játékosai is, és azt is, hogy egy kiesés ellen harcoló csapattal játszanak, így nem lesz könnyű dolgok
  Kiindulva abból, hogy mindkét csapat kevés gólos meccseket játszik, nem kell túl sok gólra számítani, bár az odavágón 8 góllal nyertek a szentek, így bőven van törleszteni valója a fekete macskáknak.

  Swansea-Stoke
  Közepes formában van mindkét csapat, úgy, hogy a bennmaradás már egyik helyen sem kérdéses.
  Felszabadult, sok gólos meccsre is lehetne számítani, ilyen esetben viszont inkább egy 0-0 esélyes.
  A hazai pálya előnye a hattyúk mellett szól, viszont a Stoke keménysége miatt egy X simán kinéz.

  West Ham-Burnley
  Egy bennmaradó csapat játszik egy olyan ellen, amelynek még van valami esélye a bennmaradásra, bár nem túl sok.
  A West Ham bennmarad a szezon végén, így az utolsó meccseken leginkább arra mehet rá, hogy szórakoztassa a közönséget. A londoniak egy olyan csapat ellen játszanak, amely az utolsó helyen áll, úgy, hogy 5 pontra van tőle az utolsó bennmaradó hely.
  Nincs sok esélye tehát a Burnley csapatának, viszont ahhoz, hogy ez megmaradjon, ahhoz nyernie kellene most.
  Támadni fog a Burnley, viszont van olyan jó a West Ham, hogy ezt ne hagyja büntetlenül.
  A 0-0 nem túl jó eredmény, így kétlem, hogy a vendégek beállnának védekezni.

  Manchester United-WBA
  A United a legutóbbi fordulóban 3 góllal kapott ki az Evertontól, így elvesztette a 3.helyet ideiglenesen a Manchester Cityvel szemben.
  A United most mindenképpen nyerni akar, hogy a 4.hely legalább meglegyen a szezon végén.
  A West Brom nincsen valami nagy formában, bár a legutóbbi 2 meccsén összeszedett 4 pontot, ami nem tűnik rossz teljesítménynek, így a MU-nak érdemes lesz odafigyelni ezen a meccsen.
  A WBA bennmaradása még nem biztos, bár 4 fordulóval a vége előtt 7 pont a csapat előnye a Sunderland előtt, amely jelenleg csak 33 meccset játszott, bár kérdés az, hogy mennyire tudnak majd pontot szerezni az Arsenal ellen.
  A West Bromnak nem ártana még pár pontot összeszedni az elkövetkező fordulókban, viszont nem hiszem, hogy ez pont az Old Traffordon jönne össze.
  A vörös ördögök hazai pályán mindenképpen nyerni akarnak, hogy bebiztosítsák 4.helyüket.

  Chelsea-Crsytal Palace
  Ha nyer a Chelsea a Palace ellen, akkor bajnokavatás lehet a Stamford Bridgen.
  A kékek jelenlegi előnye 13 pont a City és az Arsenal előtt, és csak amiatt nem bajnokok még, mivel az ágyúsok 33 meccset játszottak eddig, tehát papíron még 15 pontot szedhetnek össze.
  Viszont ha nyer a Chelsea, akkor nem érheti be őket már senki.
  A kékek ezzel a tudattal léphetnek pályára a most 12.Palace ellen, amely csapat számára már biztos a bennmaradás, így az utolsó meccseiken nem biztos, hogy ugyanolyan kitartással játszanának, mint ennek előtte.
  Hazai pályán nyerni fog a Chelsea, amely így megszerzi a 2014/2015ös szezon bajnoki címét.

  Tottenham-Manchester City
  A Whte Hart Lanen fogadja a Tottenham a Manchester City gárdáját, úgy, hogy a 2 csapat között jelenleg 7 pont a különbség.
  Ha nyer a Spurs, akkor mindössze 4 pontra lesz a címvédőtől, így mindenképpen nyerni akar majd hazai pályán.
  Erős csapata van a Tottenhamnek, viszont a City kerete papíron még most is erősebb, kérdés az, hogy épp milyen napot fognak ki a csapat sztárjai.
  Mindkét csapatnál nagy változások várhatóak a nyáron, viszont nagyon fontos lenne az, hogy meglegyen a BL hely.
  Mindkét csapat meglehetősen erős támadósorral rendelkezik, és nem hiszem azt, hogy 0-0-ra játszanának.
  A City jelenleg a 2.helyen áll, ami inkább 3., mert az Arsenal egy meccsel kevesebbet játszott eddig. A Citynél inog Pellegrini széke is, így nem ártana jól, legalább a dobogón befejezni a szezont. Nem lesz könnyű dolguk a Tottenhma ellen, viszont a MU is 3-at vágott a sarkantyúsoknak.
  Sok gólos meccsre van kilátás a White Hart Lanen.

  Hull-Arsenal
  A forduló hétfő esti zárómeccsén már úgy léphetnek pályára az ágyúsok, hogy tudják mindegyik azt megelőző meccs eredményét.
  Nyomást helyezhet rájuk az, hogy ha nyerni tud a Manchester City gárdája, mivel ekkor ők is nyerési kényszerben vannak.
  Az Arsenalnak még 5 meccse van, ebből pedig csak a United elleni meccs tűnik bizonytalannak, a többit simán kellene hozza Wenger csapata.
  Az Arsenal most a szezon végére pörgött fel, ez pedig 2.helyet eredményezhet nekik. Más szezonokban az ágyúsok a szezon elején nyomták nagyon jól, 1.helyen is voltak, a végére pedig kifulladtak. Most egy kicsit másképp néz ki a képlet, mivel a szezon végén játszanak jól, leszámítva azt, hogy a Monaco ellen kiestek a legrangosabb európai kupasorozatból.
  A Hull a bennmaradásért harcol az utolsó fordulókban, eddig sikerrel, mivel a csapat a 15.helyen áll, 4 pontra a már kieső helyen levő Sunderlandtől. A tigrisekre érdemes odafigyelni, mivel elmaradt meccsükön le tudták győzni a Liverpool gárdáját, nagy szívességet téve így a 4.helyért harcoló csapatok számára.
  Jó meccsre van kilátás, mivel mindkét csapatnak megvan még a motivációja a szezon végén. Az Arsenal tűnik erősebbnek.
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: