• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-36.forduló-Beharangozó!  Számos érdekes meccsre várhatunk a 36.fordulóban, de ezek közül kiemelkedik a Liverpool Chelsea elleni mérkőzése, vasárnap délután.
  premier-league-icon
  Southampton-Everton
  A szentek tartják a 8.helyüket, viszont nincsenek valami nagy formában mostanság. Ez viszont esélyt ad az Evertonnak, hogy nyerjen. A liverpooliak a 4.helyre hajtanak, így minden meccsüket meg kell, hogy nyerjék.
  Erre a meccsre egy szűk vendég győzelmet várok, lévén, hogy az Everton valamivel azért erősebb a Sotonnál.

  Fulham-Hull
  Kiélezett meccsre van kilátás itt, mivel a Fulham benn akar maradni, akárcsak a Hull, viszont nem valami nagy formában várják a meccset.
  Magath szerint a nagyobb nyomás a Hullon van most, és ezt esetlegesen egy győzelemmel igazolhatná a londoni csapat.
  A Fulham talán valamivel erősebb, kérdés az, hogy ezt mennyire tudja majd kihozni a pályán. Magath várhatóan nagyon jól felkészíti a csapatát erre a meccsre. Nemrég a Wolfsburgot is sikeresen benntartotta hasonló helyzetből indulva, és szerintem ez most is sikerülni fog neki. Nyerni fog hazai pályán a Fulham, hogy így lépjen végre bennmaradó helyre.

  Stoke-Tottenham
  A Tottenhamnek már szinte semmi esélye nincs a BL helyre, míg a Stoke számára már rég megvan a bennmaradás, így kicsit tét nélküli meccsre van kilátás a Britannia Stadiumban.
  Nagyon sok gól nem várható ezen a meccsen, lévén, hogy a Stoke sem valami gólerős csapat, amit mutat a 35 meccsen szerzett 39 gól is. A Tottenhamnek a szezonja nem kezdődött valami szépen, és csak az Európa Liga helyre van esélye a csapatnak.
  Mindkét csapat elég jó formában van, így nem lennék meglepődve egy döntetlenen sem.

  Swansea-Aston Villa
  Két a kiesés ellen harcoló csapat találkozik egymással Walesben, de talán a hazaiak egy fokkal jobb formában vannak mostanság.
  A Swansea a tavaly nagyon jó szezont futott, idén viszont meg kell, hogy elégedjenek azzal, hogy bennmaradnak a szezon végén.
  A Villanál párszor úgy tűnt a szezon folyamán, hogy meglehetne a top 10es hely is, viszont most már csak a bennmaradásért harcolhatnak. Nagyon nagy a harc a bennmaradásért, viszont szerintem ez a 2 csapat benn fog maradni.
  A Swansea nyerni fog hazai pályán, és így óriási lépést tesz a bennmaradás felé.

  WBA-West Ham
  A West Brom nagyon közel áll a kieső zónához, mivel mindössze 3 pont választja el csak őket a kieséstől. A West Ham 3 meccs óta nem nyert egyetlen meccset sem, viszont a West Brom ellen most bőven van esélye a győzelemre, mivel valamivel erősebb azért a kalapácsosok kerete.
  Szerintem nyerni fog a West Ham most, hogy így be tudja biztosítani a a bennmaradó helyet.

  Manchester United-Norwich
  A MU új edzővel kezdi meg a meccset, bár Ryan Giggs csak ideiglenes van kinevezve.
  Giggsnek meg van minden esélye arra, hogy sikerrel tudjon bemutatkozni a padon, mivel a Norwich pocsék formában van mostanság. A MU csapatát várhatóan felpörgeti majd az új edző.
  A Norwichnak kellene a pont a bennmaradás miatt, viszont nem hiszem azt, hogy pont a MU ellen fogja ezeket megszerezni. Egy új edző a padon mindig új lendületet tud adni a csapatnak, és szerintem most is ez fog történni.
  Nyerni fog a MU, így Giggs sikerrel mutatkozik majd be csapatának padján.

  Sunderland-Cardiff
  Kiesési rangadó lesz ez a javából, mivel mindkét csapat a tabella alján helyezkedik el jelenleg. Amelyikük nyer, az nagy lépést tehet előre, mivel az utolsó bennmaradó helyen álló Norwich nincs messze egyiküktől sem.
  A Sunderland meglepő eredményeket hozott össze nemrég, így inkább őket tartom esélyesnek a vasárnapi délutáni meccsen. A Cardiff a tavaly simán feljutott, most viszont nem hiszem azt, hogy benn tudnának maradni.

  Liverpool-Chelsea
  A forduló rangadóján a Liverpool fogadja majd azt a Chelseat, amelynek ezután még van egy meccse, a BL elődöntő az Atletico ellen.
  Várhatóan ezért nem éppen a legerősebb Chelsea lép majd pályára az Anfielden.
  A Liverpool az idei szezonban nagyon erős, főleg gólszerzésben, így várhatóan hazai pályán le tudják majd győzni azt a Chelseat, amely számára a bajnokság már kevésbé fontos. A Liverpool 24 éve nem nyert bajnokságot, így éppen itt az ideje annak, hogy újra bajnoki címet tudjon ünnepelni a csapat.
  A Liverpool nyerni fog hazai pályán a Chelsea ellen, így kerül majd egyre közelebb a bajnoki címhez.

  Crystal Palace-Manchester City
  A nagyon nagy formában levő Palace fogadja hazai pályán azt a Manchester Cityt, amely az utóbbi időben botladozott párszor, így nem feltétlenül a legnyugodtabban várhatják majd ezt a meccset.
  A Palace legutóbbi 5 meccsén nyerni tudott, így fel vannak pörögve. A City ellen a csapat mindent meg fog tenni. A Citynek mindenképp nyernie kell, hogy így tartsa még valamennyire életben a bajnoki reményeit, bár ezek elég kicsik, és leginkább attól függnek, hogy mit játszik majd a Pool a Chelseavel.

  Arsenal-Newcastle United
  A forduló hétfő esti zárómeccsén az Arsenal fogadja majd hazai pályán azt a Newcastlet, amely pocsék formában van, bár a bennmaradás már rég megvan nekik.
  Az ágyúsok mindenképp nyerni akarnak, hogy továbbra is a 4.helyen álljanak, mivel a csapat legfőbb célja az, hogy elérje a BL helyet a szezon végén. Az ágyúsok számára fontos ez pénzügyileg is.
  A Newcastlenél nagyon meglepő lenne az, hogyha épp most törné meg a rossz sorozatát. A szarkák számára a 8.hely elérhető lenne, ami több pénzt jelenthetne számukra. A szarkák számára az idei szezonban egy ideig még egy európai hely is elérhető lett volna, viszont a decemberi, Arsenal elleni meccs óta valami megtört a csapatban, lévén, hogy december vége óta a szarkák mindössze csak 13 pontot tudtak összeszedni, ami meglehetősen kevés. Érdemes tudni azért azt is, hogy a csapat azóta 12 vereséget szenvedett, ami nagyon sok.
  Várhatóan most is nyerni fognak az ágyúsok, hogy maradjon még esélyük a 4.helyre, ami egy adott ponton szinte biztosnak látszott.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: