• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-34.forduló-Beharangozó!



    A 34.fordulóban számos érdekes meccsre van kilátás. A forduló egyben egy tisztelgés is a Hillsboroughi tragédia áldozatai előtt, lévén, hogy több meccs is 7 perccel később fog kezdődni. A fordulóból most csak 9 meccset játszanak, mivel a MU-Hull meccsre május 6.án kerül majd sor
    313px-Premiership_trophy
    Crystal Palace-Aston Villa
    A Palace egyre közelebb van a bennmaradáshoz, és elég jó formában is van mostanság, mivel a legutóbbi 2 meccsét megnyerte. A Villa amúgy sincs valami nagy formában, utolsó 3 meccsén 0 pontot szerzett, és ebből csak a MU elleni meccs lenyelhető.
    A meccsre mindenképpen egy hazai pontszerzést várok, hogy ezzel is közelebb kerüljenek a londoniak a bennmaradáshoz.

    Fulham-Norwich
    A Fulham kapaszkodik fel, és a 18.helyen áll jelenleg, úgy, hogy a bennmaradás 5 pontra van tőlük. A jó az viszont, hogy a kanárik vannak 5 pontra előttük, tehát ha nyernek, akkor 2 pontra lesz tőlük csak az utolsó bennmaradó hely.
    Nem feltétlenül rossz formában várják a londoniak a meccset, mivel a Villa ellen nyerni tudtak az elmúlt fordulóban.
    Jó meccs lesz ez, igazán kiélezett küzdelem a bennmaradásért.

    Southampton-Cardiff
    A Soton jó formában van, és meglehet nekik a 8.hely is a szezon végén, ami elég szép teljesítményt lenne tőlük. A szentek nem rossz formában várják a meccset, amelyen egy olyan Cardiff jön hozzájuk, amely 4 pontot szerzett legutóbbi 5 meccsén, bár elég rég nem nyertek már.
    A szentek szerintem nyerni fognak ezen a mérkőzésen, és tovább ássák a Cardiffot.

    Stoke-Newcastle
    A Stoke egészen jó formában van, bár a Chelsea le tudta győzni őket az elmúlt fordulóban. Azelőtt viszont 9 pont/3 meccs, és Hughesról ódákat zengtek.
    A szarkák viszont elég pocsékul mennek mostanság, mindössze 1 győzelmet szereztek a legutóbbi 5 meccsükön, azt is a Palace ellen.
    A Stoke a 10., viszont még összejöhet nekik az is, hogy megelőzzék a szarkákat.
    A Stoke szerintem nyerni fog, de elég gólszegény meccs lesz a Britanniaban.

    Sunderland-Everton
    Az Everton a BL helyre hajt, és erre minden esélye meg is van. Lenyomták az Arsenalt, és csak 1 pontra vannak tőlük, úgy, hogy 1 meccsel kevesebbjük van.
    Az Everton nyerni fog, bár nem lesz feltétlenül könnyű dolga Roberto Martinez legénységének, mivel a Sunderland meg a bennmaradásért harcol.
    A liverpooliak számára nagyon fontos lehet az, hogy a 4.hely meglegyen, ezért most mindent meg fognak tenni azért, hogy most nyerjenek, és így kerüljenek közelebb céljukhoz.

    WBA-Tottenham
    A West Bromnak a bennmaradás a célja, és nem annyira rossz formában várják a meccset. De az a Tottenham jön hozzájuk, amely valamivel erősebb, és jobban felpörögve is várja majd a mai meccset.
    A Spurs még mindig reménykedik a 4.helyben, ahhoz viszont 5 pontos hátrányt kellene ledolgozzon, ami nem tűnik olyan soknak 5 meccsre, főleg úgy, hogy az ágyúsok se száguldanak nagyon.
    A Tottenham fog itt nyerni, de annyira sok gólra nem érdemes számítani, lévén, hogy két meglehetősen jó védelem fog találkozni egymással.

    Liverpool-Manchester City
    A forduló rangadójára az Anfield Roadon kerül sor, ahol az 1.helyen levő Liverpool fogadja majd a 3.helyen álló Cityt, amelynek 2 meccsel kevesebbe van.
    Mindkét csapat nagyszerű formában várja a mérkőzést, és bár Pellegrini azt mondja, hogy nem ez a bajnoki döntő, mégis nagyon nagy jelentősége van ennek a meccsnek. Amely csapat nyer ezen a meccsen, az nagy lépést tehet majd a bajnoki cím felé. Ha nyer a Pool, akkor átveheti a vezetést vesztett pontok tekintetében is. A City csapata jelenleg 4 pontra van lemaradva a Pooltól, tehát csak akkor veheti át a vezetést, hogyha mindkét meccsét megnyeri, és most nem kap ki a Liverpooltól.
    Kétesélyes a mérkőzés, amelyen csak egy valamit tartok biztosabb tippnek: azt, hogy sok gól lesz a meccsen.

    Swansea-Chelsea
    A Chelseanek még van esélye a bajnoki címre, bár az esélyessége már a többieken is múlik. A Chelseanek viszont, ahhoz, hogy esélye maradjon, nyernie kell ezen a meccsen.
    Nem rossz csapata van a Swanseanak, viszont az idei szezonban nem megy nekik valami fényesen, azért is állnak csak a 15. helyen, 6 pontra az első kieső helytől.
    A Chelsea a BL-ben tovább tudott jutni a PSG ellen, 2 gólos hátrányból, így meglehetősen felpörögve várják a vasárnap esti meccset.
    Nyerni fog a Chelsea, hogy így tartsa életben bajnoki reményeit.

    Arsenal-West Ham
    Az Arsenal nemrég még a bajnoki címre is esélyes volt, viszont az utóbbi időben meglehetősen leeresztett. Az elmúlt fordulóban az Everton ellen is kikaptak, így nagy esélye van a liverpooliaknak arra, hogy beérjék őket. Az Arsenalnak nyernie kell ahhoz, hogy megtartsa az esélyét. Nem lesz viszont könnyű dolguk a West Ham ellen, mivel a kalapácsosok az elmúlt 3 meccsükből kettőn nyertek, és a legutóbbin is csak a bombaformában levő Liverpool ellen adták meg magukat, meglehetősen nehezen.
    Kiélezett meccs lesz ez most is, ahol nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy nem tartja otthon mind a három pontot.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: