• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini: Aguero nagy segítséget jelent a Liverpool ellen!  Az argentin csatár március óta sérült, de visszatérhet a bajnoki cím szempontjából fontos, Liverpool elleni meccsre.Aguero
  A csatár a márciusi, Barcelona elleni, Camp Noubeli meccsen szedett össze térdín sérülést, de már játszhat az Anfielden.
  4 pont választja el a Cityt a Liverpooltól, de Pellegriniék 2 meccsel kevesebbet játszottak, de reméli, hogy Aguero visszatérése segíthet a problémákban Brendan Rodgers csapata ellen.
  “Sergio OK. Egész héten jól edzett, és nincs semmi baja már,”ismerte el Pellegrini.
  “Nagyon fontos az ő visszatérése. Ő egy top játékos. Nagyon nehéz őt kivédeni, ez pedig jó hír nekünk.”
  Pellegrini, akinek csapatából csak Matija Nastasic hiányzik majd, szerint a vasárnapi meccs nem feltétlenül lesz döntő a bajnoki cím szempontjából.
  “Ez egy nagyon nagy meccs, mivel a listavezetők játszanak. A Liverpoolnak nagyszerű szezonja van, így nagyon fontos meccs vár ránk.
  “De nem gondolom azt, hogy ez dönti majd el a bajnoki címet.
  “Minden meccs a legnagyobb számomra. Fontos ez, de ha nyerünk a Liverpool ellen, de kikapunk a Sunderland és a WBA ellen, akkor nem leszünk bajnokok.
  “Persze, hogy aki nyer, az esélyesebb lesz, hogy bajnok legyen, de ha azt gondolják, hogy ez a Premier League fináléja, akkor tévednek.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: