• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini büszke a csapat stílusára a bajnoki cím után!  Az egykori Real Madrid edző megdicsérte a csapat támadószellemét, miután a csapat bajnok lett, ő pedig az első Európán kívüli edző, aki angol bajnok lett.
  PellegriniA Citynek 1 pontra volt szüksége a bajnoki címre, és a csapat végül 2-0-ra nyert a West Ham ellen.
  Samir Nasri és Vincent Kompany gólja döntött az elég egyoldalú meccsen, amelyen a West Ham nem állta a Citys rohamokat.
  Pellegrini csapata nagyon tetszetősen játszott idén, és csak kevesen múlott, hogy megdöntsék a Chelsea által tartott rekordot: 103 gól egy szezonban.
  Az egykori Real Madrid edző így az első olyan nem európai edző lett, aki bajnoki címet szerzett Angliában, és még a Ligakupa győzelem is meglett.
  “Nem csak az a fontos, hogy bajnok vagy, hanem az is, hogyan.
  “Nem számít, hogy ki ellen játszol, lehet, hogy gólt szerzel, és utána őrzöd a labdát.
  “Vannak jó ellentámadó játékosaink, akik gyorsak és technikásak, de nem kritizálom a többi csapatot sem, akik másképp játszanak, bár más stílussal nem lennék boldog.
  “A szurkolók is élvezték ezt a szezont-megdöntöttük az angol gólrekordot. Ilyen játékosokkal viszont legalább így kell játszunk.
  “Büszke vagyok a játékosokra és a klubra. Nagyon nagy kitüntetés az, hogy én legyek az első nem európai, aki angol bajnoki címet nyer. Bár még így sem érzem magam a legfontosabbnak.
  “Úgy gondolom, hogy mindannyian élveztük ezt a szezont-a játékosok és a szurkolók is- mivel mindenki jól játszott. Ez ugyanannyira fontos, mint a bajnoki cím.
  “Mindenkinek gratulálok-nagyszerű Premier League szezon volt.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: