• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jorge: Villas-Boas kész arra, hogy a PSG-nél dolgozzon!  Az egykori portugál válogatott szerint a Tottenham edzője készen áll a Ligue 1 bajnokának vezetésére. Artur Jorge szerint a Spurs főnöke nagy eredményeket érhet el a jobb anyagi forrásokkal rendelkező Parc de Princesbeli csapattal.

  A PSG-t már kapcsolatba hozták AVB-val, miután jelenlegi edzője, Carlo Ancelotti várhatóan a Real Madridhoz megy. “A PSG jelenleg egy nagy klub, és Villas-Boas kész arra, hogy nagy klubokat irányítson,”mondta Jorge a le Parisiennek. “A játékosok teszik naggyá a csapatot, és Andre Villas-Boas jó játékosokat talál Párizsban.”
  Jorge a PSG-t, a Benficat és a Portot is edzette, és szerinte a fiatalabb Villas-Boas megmutatta már eddig is, hogy mire lehet képes.
  “Nagyon fiatal edző, és nagy jövő előtt áll. Megvannak a képességei ehhez. Jóban kell legyen a játékosokkal. A múltban elég volt az, ha csak a padon ültél, de most már más időket élünk.”
  “Ha olyan nagy csapatoknál dolgozhatott, mint a Porto, a Chelsea és a Tottenham, akkor láthatjuk, hogy mire lehet képes. Mióta elhagyta Mourinhot, azóta sikeres a karrierje. Ha jól tud beszélni a játékosokkal, akkor ezek követni fogják. Villas-Boas nagyon erős.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: