• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cech örül az új edzőnek



    Petr Cech úgy véli, a Chelsea ismét visszatérhet a sikerek útjára Andé Villas-Boas irányítása alatt.

    Az előző mester, Carlo Ancelotti első szezonjában duplázott a Kékekkel, a 2010/11-es kiírásban azonban semmit nem nyert, így mennie kellett.

    Helyére a mindössze 33 éves Villas-Boas érkezett, akit a világ egyik legtehetségesebb fiatal edzőjeként tartanak számon, ami nem is csoda, hiszen a bajnokságot és az Európa-ligát is megnyerte a Portóval az előző szezonban.

    “Mióta elkezdett edzősködni, bármit csinált, jó döntésnek bizonyult, és sikerrel zárult. Éppen ezért gondolom, hogy jó döntés volt a szerződtetése, remélem, ezt az eredményeink is alátámasztják majd” – mondta a londoniak kapusa, Petr Cech.

    “Megvannak az adottságai hozzá, hogy sikeres legyen, és dolgozott is már itt pár éve másodedzőként, így jól ismeri a Chelsea-t és a Premier League-et. Persze azóta sokat változott a csapat, de ez akkor is előny a számára, nem kell a nulláról kezdenie az ismerkedést.”

    “Örülök, hogy egy ilyen fiatal és tehetséges menedzserrel vágunk neki az új szezonnak, remélem, vele ismét komoly sikereket érünk majd el.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: