• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cech örül az új edzőnek  Petr Cech úgy véli, a Chelsea ismét visszatérhet a sikerek útjára Andé Villas-Boas irányítása alatt.

  Az előző mester, Carlo Ancelotti első szezonjában duplázott a Kékekkel, a 2010/11-es kiírásban azonban semmit nem nyert, így mennie kellett.

  Helyére a mindössze 33 éves Villas-Boas érkezett, akit a világ egyik legtehetségesebb fiatal edzőjeként tartanak számon, ami nem is csoda, hiszen a bajnokságot és az Európa-ligát is megnyerte a Portóval az előző szezonban.

  “Mióta elkezdett edzősködni, bármit csinált, jó döntésnek bizonyult, és sikerrel zárult. Éppen ezért gondolom, hogy jó döntés volt a szerződtetése, remélem, ezt az eredményeink is alátámasztják majd” – mondta a londoniak kapusa, Petr Cech.

  “Megvannak az adottságai hozzá, hogy sikeres legyen, és dolgozott is már itt pár éve másodedzőként, így jól ismeri a Chelsea-t és a Premier League-et. Persze azóta sokat változott a csapat, de ez akkor is előny a számára, nem kell a nulláról kezdenie az ismerkedést.”

  “Örülök, hogy egy ilyen fiatal és tehetséges menedzserrel vágunk neki az új szezonnak, remélem, vele ismét komoly sikereket érünk majd el.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: