• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger nem sieti el a játékosvásárlást  Arsene Wenger szerint könnyen elképzelhető, hogy több hét is eltelik még, mire megkezdi az erősítéseket az Arsenal.

  Az Ágyúsok szurkolói egyre türelmetlenebbek, amiért a csapat 2005 óta nem nyert semmit, és mindannyian szeretnék, ha a csapat jelentősen megerősödne a nyári átigazolási időszakban.

  Egyelőre Gervinho és Alex Oxlade-Chamberlain leigazolása tűnik valószínűnek, de ez a két transzfer valószínűnek édeskevésnek bizonyulna, ha Cesc Fabregas, Samir Nasri és Gael Clichy is távozna az Emiratesből.

  Wenger azonban nem siet el semmit, szerinte az átigazolási piac július második felében lesz a legaktívabb, és ő is akkor készül új játékosokat igazolni.

  “Jelenleg kivárnak a csapatok, mindenki a másiktól várja az első lépést. Senki nem fog igazán nagyot igazolni július végéig, augusztus elejéig” – kezdte a francia.

  “Mi is akkor mérjük majd fel az erőviszonyokat, akkor fogunk új játékosok szerződtetésével próbálkozni. Jelenleg tehát nem vagyunk túl aktívak az átigazolási piacon, de rengeteget telefonálok más klubokhoz a játékosaik után érdeklődve.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: