• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sahin visszamegy Dortmundba!  Nuri Sahin csalódást keltő kölcsönadása véget ért a Liverpoolnál, így újra csatlakozhat a Borussia Dortmundhoz.

  A török játéksmester 24 éves, az Anfieldre a Real Madridtól jött, de nem volt jó formában, és nem tudta magát bejátszani Brendan Rodgers csapatába.
  Ez áll a csapat hivatalos közleményében: “Sahin 1 évre érkezett kölcsönbe 2012 augusztusában, de a fennmaradó időt a Borussia Dortmundnál fogja tölteni, ott, ahol 2011ben német bajnok lett.
  Sahin visszatért a címvédő Dortmundhoz, ahol kezdte ifi pályafutását 2000ben, mielőtt 6 éves szerződést írt alá a Bernabeuban 2011ben.
  A listán előtte volt Mesut Ozil, Sami Khedira, Xabi Alonso, és Luka Modric is, így Jose Mourinho úgy döntött, 1 szezonra kölcsönadja a vörösöknek.
  Sahin túllépett térdsérülésén, és 3 gólt szerzett 12 meccsen, de menni akart.
  Visszatért így 2014 nyaráig a Dortmundhoz, kölcsönbe, és boldog, hogy egykori csapatánál lehet: ” Boldog vagyok, hogy újra itthon lehetek.
  “A kapcsolatom nem szakadt meg a stábbal és a játékosokkal az elmúlt 1,5 évben, és remélem, hogy segíteni tudok majd a csapatnak.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: