• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Chelsea: 27 millió Modricért?  A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea egy új, 27 millió fontos ajánlatot tett a Tottenham Hotspurnek Luka Modricért.

  A Kékek korábban már tettek egy 22 milliós ajánlatot, melyet a Spurs menedzsere, Harry Redknapp egyszerűen nevetségesnek nevezett, és kijelentette, hogy csapata szeretné megtartani a horvát játékost.

  Modric azonban mindenképpen menni szeretne, és valószínűleg nem is számíthatna sok jóra, ha a White Hart Lane-en maradna, mivel alaposan összerúgta a port a fehér mezesek elnökével, Daniel Levyvel.

  A középpályás azt állítja, az elnök megígérte neki, hogy elengedi, ha egy nagyobb csapattól ajánlat érkezik érte, de most felrúgva szóbeli megállapodásukat megfenyegette, hogy nem fogja elengedni, és azt sem fogja engedni, hogy játsszon, ha továbbra is azt hangoztatja, hogy menni akar.

  A Chelsea sem mondott le egyik legfontosabb célpontja megszerzéséről, a Sky Sports szerint a kék mezesek nemrég egy 27 millió fontról szóló ajánlatot tettek londoni riválisuknak.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: